Neler Yeni

Android Xiaomi TWRP modundan çıkamıyorum

exaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Evin
Merhaba,

İlk defa teli rootlamaya çalıştım (Xiaomi redmi 10).
Önce bootloader kilidini açıp sonrasında yandaki komutla twrp yükledim > fastboot flash boot recovery.img
Şimdi magisk yüklemeye çalışırken hata verip duruyor magisk.zip dosyasına flash yapıyorum (no sucha device or adreess hatası veriyor).
Bari twrp ekranından çıkıyım dedim magisk kurulmayınca. Ondanda çıkmıyor her res attığımda twrp ekranına düşüyorum.
Magiski neden yükleyemiyorum ve bu moddan nasıl çıkıcam ?

Şimdiden Teşekkürler

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,310
İsim
Semih Boran
Merhaba,

Önce bootloader kilidini açıp sonrasında yandaki komutla twrp yükledim > fastboot flash boot recovery.img
Şimdi magisk yüklemeye çalışırken hata verip duruyor magisk.zip dosyasına flash yapıyorum (no sucha device or adreess hatası veriyor).
Bari twrp ekranından çıkıyım dedim magisk kurulmayınca. Ondanda çıkmıyor her res attığımda twrp ekranına düşüyorum.

Şimdiden Teşekkürler
Magisk'i .apk olarak yükleyin önce. Sonrasında Fastboot Stock ROM'unuzu indirin telefona ve bir klasöre çıkartın. Sonrasında içindeki boot.img dosyasını Magisk uygulaması üzerinden yamalayın. Sonra ismini boot.img ya da kısa bir şey koyun. Sonra PC'ye, başka bir telefona ya da tablete atıp fastboot üzerinden fastboot flash boot boot.imgdosyası komutu ile kurun. Tabii, kurduktan sonra AVB'yi kapatmanız gerekiyor. Varsa elinizde modlu vbmeta.img dosyası onu da kurun. Root tamamlanmış oluyor. Bunları yapınca fastboot reboot deyip telefonunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz.

exaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Evin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk'i .apk olarak yükleyin önce. Sonrasında Fastboot Stock ROM'unuzu indirin telefona ve bir klasöre çıkartın. Sonrasında içindeki boot.img dosyasını Magisk uygulaması üzerinden yamalayın. Sonra ismini boot.img ya da kısa bir şey koyun. Sonra PC'ye, başka bir telefona ya da tablete atıp fastboot üzerinden fastboot flash boot boot.imgdosyası komutu ile kurun. Tabii, kurduktan sonra AVB'yi kapatmanız gerekiyor. Varsa elinizde modlu vbmeta.img dosyası onu da kurun. Root tamamlanmış oluyor. Bunları yapınca fastboot reboot deyip telefonunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz.
merhaba,
magisk apkyı ve stockromu indirdim pcde hazır duruyor şuan ama şimdide fastboot ekranından çıkamıyorum power + ses açmayla twrp ye geçilmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

@EFI Shell var mıdır bir fikriniz?

Son düzenleme:

exaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Evin
dün giriliyordu şimdi fastboottan çıkılmıyor.
Fastboot modundayken pc ile ADB üzerinden eski haline getirme şansım var mı teli? rootu yapamadım bari eski haline çevireyim.
Avb nedir bu arada?
AVB yüzünden olabilir ama önceden giriliyorduysa bilemiyorum.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
OZAN TANKUŞ
twrp den restart diyince tekrardan twtp ye atıyorsa çok yüksek ihtimal kernel uçtu. Modifiyeli bi kernel kurman lazım. Yada aynı kullandığın sistemin versiyonuna kadar aynısını bulup zip halinde twrp den yuklemen lazım.

Bu arada Fastboot flash boot recovery.img değilde / Fastboot flash recovery recovery.img olarak yap. Twrp yi komple kursun telefona. Ama guncelleme alırsa twrp ekranında kalır . güncellemeyi manuel kurmak gerekır. Manuel kurmak istemiyorsan OrangeFOX TWRP kurman gerekir. Otomatik OTA updatelerini ( sistem guncellemelerini) sorunsuz otomatik kurar.

exaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Evin
Bu şekilde hata veriyor dediğin komutta. Orangefox deniyim o zaman kurulumu aynı mı?
adb klsörüne recovery image ı atıp resimdeki komutu yazma şeklinde
Screenshot_1.png

Ayrıca kerneli nasıl bulucam şuan pcde redmi10 stock romu var aynı şey mi?
twrp den restart diyince tekrardan twtp ye atıyorsa çok yüksek ihtimal kernel uçtu. Modifiyeli bi kernel kurman lazım. Yada aynı kullandığın sistemin versiyonuna kadar aynısını bulup zip halinde twrp den yuklemen lazım.

Bu arada Fastboot flash boot recovery.img değilde / Fastboot flash recovery recovery.img olarak yap. Twrp yi komple kursun telefona. Ama guncelleme alırsa twrp ekranında kalır . güncellemeyi manuel kurmak gerekır. Manuel kurmak istemiyorsan OrangeFOX TWRP kurman gerekir. Otomatik OTA updatelerini ( sistem guncellemelerini) sorunsuz otomatik kurar.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
OZAN TANKUŞ
Bu şekilde hata veriyor dediğin komutta. Orangefox deniyim o zaman kurulumu aynı mı?
adb klsörüne recovery image ı atıp resimdeki komutu yazma şeklinde
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca kerneli nasıl bulucam şuan pcde redmi10 stock romu var aynı şey mi?
aynen Stock rom'u kurarak da sistemi kurtarabilirsin.

Birde Şu verdiği uyarıyı google'da araştır. Çözümü var. Yardımcı olayım dedım de şuan için mumkun degıl. yazarım sana.

exaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Evin
aynen Stock rom'u kurarak da sistemi kurtarabilirsin.

Birde Şu verdiği uyarıyı google'da araştır. Çözümü var. Yardımcı olayım dedım de şuan için mumkun degıl. yazarım sana.
Denedim baya ama hala aynı hatayı alıyorum (remote: This partition doesn't exist)

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Merhaba,

Şimdiden Teşekkürler
rom çökmüş wipe data yap

exaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Evin
daha sonra ne yapıcam? bir yan etkisi felan olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,128
Üyeler
159,578
Son üye
kadqwd
Top Bottom