Neler Yeni

xiaomi ve POCO telefonlarda kameraya toz kaçma sorunu. İade edebilir miyim?

Samurai V

80+
Babama doğum günü hediyesi için POCO X3 nfc aldım ancak telefonun kurulumunu yaptıktan sonra 63MP al kamerada büyük bir toz olduğunu gördüm. İnternetten araştırdığım kadarıyla bu sorun hem xiaomi hem POCO telefonlarda mevcut ve genelde ana 64MP kameraya toz kaçıyor genele de temizlenip gönderiyorlarmış ve bir veya birkaç gün sonra tekrar toz alıyormuş. Benim sorum şu bir teknolojik üründe bir çok kez servise gidip sorunu düzelmezse iade edilebilir mi?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sorun varsa direkt iade etmeye çalış.
İade olmaz ise teknik servise yollayın.
64 mp kameralarda toz sorunu falan da yok. Toz girerse 8 mp kameraya da girer. Mp bunu değiştirmez.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
64 mp kameralarda toz sorunu falan da yok. Toz girerse 8 mp kameraya da girer. Mp bunu değiştirmez.
Sanırım anlatılmaya çalışılan şey o sensörün lensinin dizaynı vs bir süreçte veya tasarımda hata olduğu, kamera kitinin 64mp sensörü ve/veya komponentlerinde buna yol açan kronik bir hata olabileceği.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
14 gün geçmeden iade yolunu arayın. Temizleyip gönderilmeyle çözülecek bir sorun değil. Sürekli tekrarlayacak ve servise sürekli yolunuzun düşecek demek.

• Tüketicinin 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı mevcuttur. Sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkı kullanılabilir. Ön bilgilendirme yükümlülüğü yerine getirilmezse cayma hakkı süresi 1 yıla çıkmaktadır.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Lense toz girince temizliyemiyorsun iz kalıyor o yüzden değiştirip yolluyorlardır ama lens neden toz alır bilmiyorum boşluk mu var yoksa o toz değil mi

Top Bottom