Neler Yeni

Xiaomi yurt dışı tel. Sürüm düsürme

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Fettah Özalp
IMEI gittimi gitmedimi bilmiyorum. Performans olarak sıkıntı çektiğim için sürüm dusurmek istiyorum. Telefon kacak olduğu için sürüm düşürme sonrası IMEI gidermi?. Kamerada kötüleşme olurmu?. Yada çok sıkıntılı diyor iseniz satıp başka telefonmu almalıyım?

Son düzenleme:

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
Ben birçok cihaza rom vs attım hocam deneyimlerim çok biraz evdeki cihazların çoğu yurt dışı hepsine ilk iş Endonezya romu atarım hem stabil rom hemde Xiaomi 'nin arama mesajlaşma uygulaması+ arama kaydetme vs var
Hocam g85 olan bi xiaomi telefon için sizce en hızlı rom ne olur? Şuan endo 12.0.6 var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz daha geriye gitmeyi düşündüm ama bunun bir gerisi lansman sürümü artık.

Son düzenleme:
Hocam g85 olan bi xiaomi telefon için sizce en hızlı rom ne olur? Şuan endo 12.0.6 var.

Biraz daha geriye gitmeyi düşündüm ama bunun bir gerisi lansman sürümü artık.
Suanki sürümün'de problem yoksa kal hocam varsa forum'larda gezin kim hangi rom'dan memnun ise ona göre değiştirin genelde rom olarak custom rom'lar öneriliyor bilginiz olsun

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
Suanki sürümün'de problem yoksa kal hocam varsa forum'larda gezin kim hangi rom'dan memnun ise ona göre değiştirin genelde rom olarak custom rom'lar öneriliyor bilginiz olsun
Şuanda bir salaklık yapıp sürümü recovery üzerinden attığım için stabil değil. Bu sürüme bir şans daha vereceğim olmazsa custum dışında başka seçenek kalmıyor.

Custum romlu telefonlar rootlu telefonlar gibi banka uygulamalarında falan problem çıkarıyormu?

Son düzenleme:
Şuanda bir salaklık yapıp sürümü recovery üzerinden attığım için stabil değil. Bu sürüme bir şans daha vereceğim olmazsa custum dışında başka seçenek kalmıyor.

Custum romlu telefonlar rootlu telefonlar gibi banka uygulamalarında falan problem çıkarıyormu?
Yok hocam kullanan çok kullanıcı var custom rom

Top Bottom