Neler Yeni

Xioami reboot menüden kendisi çıktı

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Selamlar bugün telefonu kullanırken kendisi kapandı bende reset atmak için reboot menüye girdim ama işin içinden çıkamadım ve sonra yapmak için ilk başdaki seçenği seçili şekilde telefonu koydum yapmak için elime aldığımda ise telefon açılmıştı nasıl oldu bu güvenli modda filanmi başlattı kendisini

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Selamlar bugün telefonu kullanırken kendisi kapandı bende reset atmak için reboot menüye girdim ama işin içinden çıkamadım ve sonra yapmak için ilk başdaki seçenği seçili şekilde telefonu koydum yapmak için elime aldığımda ise telefon açılmıştı nasıl oldu bu güvenli modda filanmi başlattı kendisini
Normal kullanırken sanırsam kernel panic gibi bir şey olmuş ve kapanmış. Sizde MIUI Recovery'ye girmişsiniz sanırsam açmayı denemeden ve ilk seçenek neydi unuttum ama kendini normal yeniden başlatmış anlaşılan.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal kullanırken sanırsam kernel panic gibi bir şey olmuş ve kapanmış. Sizde MIUI Recovery'ye girmişsiniz sanırsam açmayı denemeden ve ilk seçenek neydi unuttum ama kendini normal yeniden başlatmış anlaşılan.
Yok arada şey oluyor ben telefonu kullanıp kapatıyorum sonra yeniden açmak istediğimde ekran gelmiyor ama komutları algılıyor yani ben güç tuşuna 2 sefer bastığında lambayı yak komutunu verdim lambayı felan yakiyir ama ekran gelmiyir

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Yok arada şey oluyor ben telefonu kullanıp kapatıyorum sonra yeniden açmak istediğimde ekran gelmiyor ama komutları algılıyor yani ben güç tuşuna 2 sefer bastığında lambayı yak komutunu verdim lambayı felan yakiyir ama ekran gelmiyir
Stock ROM mu kullanıyorsunuz?

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle

Ekler

• Screenshot_2023-04-13-11-23-39-709_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-04-13-11-23-39-709_com.google.android.youtube.jpg
    597.6 KB · Hit: 20

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Ses açma ve güç tuşuna basarak bu menüye geldim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ney
Stock ROM kullanıyorsunuz. Bozuk ROM'unuz anlaşılan. Redmi Note 10S'i aldığımda bende de problemler vardı. ROM kurunca o sorunlar bir daha hiç olmadı. Kutudan çıkan ROM'larda nasıl oluyorsa böyle tuhaf sorunlar olabiliyor. Fastboot Stock ROM indirip kurun ya da Custom ya da GSI ROM'a geçin. Sorununuz çözülür İnşAllah.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Stock ROM kullanıyorsunuz. Bozuk ROM'unuz anlaşılan. Redmi Note 10S'i aldığımda bende de problemler vardı. ROM kurunca o sorunlar bir daha hiç olmadı. Kutudan çıkan ROM'larda nasıl oluyorsa böyle tuhaf sorunlar olabiliyor. Fastboot Stock ROM indirip kurun ya da Custom ya da GSI ROM'a geçin. Sorununuz çözülür İnşAllah.
Yo benim şu anlık rom la işim yok hani telefon kendini güvenli modda felan baslatmadi demi

Hani ne olduda telefon kendiliğinden açıldı

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Yo benim şu anlık rom la işim yok hani telefon kendini güvenli modda felan baslatmadi demiA
Arada bir sorun yaşıyorsunuz dediğinize göre. ROM'unuzda sorun var demek oluyor bu da ki yaygın Xiaomi'de bu tür problemler. Aldıktan sonra unlock edip Stock ROM kurmak gerekir bu tür sorunlar olsa da olmasada aslında.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Peki telefon nasıl kendiliğinden açıldı

@EFI Shell

Son düzenleme: