- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beni şarj et moruq diyordur herhalde (!)Nasıl yok da mama olarak elektrik tüketiyor
Beni şarj et moruq diyordur herhalde (!)Nasıl yok da mama olarak elektrik tüketiyor
Heee doğru la ama sadece Şarda harcamıyor mu elektrikNasıl yok da mama olarak elektrik tüketiyor
Adı ne olurdu?Yapar bizim türk mühendisler
Hocam ben de duydum sormayın ya, belki tüyü ve tuvalet ihtiyacından dolayı köpek alınmasına izin verilmeyen çocukların umudu olur.Robot köpek bile yapmışlar yaw.
Düşünceleriniz nelerdir?
Öyle ama yine giren giriyo sonuçtaHeee doğru la ama sadece Şarda harcamıyor mu elektrik
Fiyat ne olur acaba? Xioami sonuçta. Umarım trye gelir 1k olurmu fiyat? Trde fabrika da var vergi düşer.Hocam ben de duydum sormayın ya, belki tüyü ve tuvalet ihtiyacından dolayı köpek alınmasına izin verilmeyen çocukların umudu olur.
Kaç bin tllHocam ben de duydum sormayın ya, belki tüyü ve tuvalet ihtiyacından dolayı köpek alınmasına izin verilmeyen çocukların umudu olur.
Yok be 1k nerede olur bence çok daha fazlaFiyat ne olur acaba? Xioami sonuçta. Umarım trye gelir 1k olurmu fiyat? Trde fabrika da var vergi düşer.
7 8k olabilir. Sonra beeelki apple çıkartır ama isim ne yapar? Bence iDogKaç bin tll
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok be 1k nerede olur bence çok daha fazla
Apple isim kalitesini böylece biraz düşürür gibi geliyor ve markanın ürün skalasınında dışına çıkmış olur ama belli olmaz yinede yapabilirler7 8k olabilir. Sonra beeelki apple çıkartır ama isim ne yapar? Bence iDog
Robotların kullanılmasına şahsen daha 10 yıl var daha sonra yaygınlaşmaya başlar belki.Apple isim kalitesini böylece biraz düşürür gibi geliyor ve markanın ürün skalasınında dışına çıkmış olur ama belli olmaz yinede yapabilirler
Alıp adını karabaş koymak mı var bi hayalimiz.Robot köpek bile yapmışlar yaw.
Düşünceleriniz nelerdir?
Z-zaten karabaşAlıp adını karabaş koymak mı var bi hayalimiz.