7 değilse 8 olsa direkt 8e geç derdimhangi telefonun kamerası daha iyi xiomiyi oyun oynucam diye aldım oynamıyom arkadaşlar
İphone 7'yi daha önce kullanmadım ama Xiaomi Redmi Note 9 Pro cihazını annem kullanıyor. Telefon akıcı kamerası da güzel çekiyor. Depolama kısmında da bir problemi yok. Şarjı da iyi gidiyor.hangi telefonun kamerası daha iyi xiomiyi oyun oynucam diye aldım oynamıyom arkadaşlar
evet gayet iyide iphone daha güzel foto çeker diye düşünüyorum yapay zekası çok kötü xiomininİphone 7'yi daha önce kullanmadım ama Xiaomi Redmi Note 9 Pro cihazını annem kullanıyor. Telefon akıcı kamerası da güzel çekiyor. Depolama kısmında da bir problemi yok. Şarjı da iyi gidiyor.
8 kullanıyorsan güzel bulduğun bi foto atarmısın 2 bin tl ye iphone 7 alıcam tanıdıktan temizse kaçmaz bence7 değilse 8 olsa direkt 8e geç derdim
bir deneyeyim teşekkür ederimŞu an 7 kullanılmaz kanaatimce. Güncelleme desteği de sona ermiş bir cihaz ve pili aşırı yetersiz. Note 9 Pro kamerasını beğenmezseniz GCAM yükleyebilirsiniz. Kendim Note 8 Pro da GCAM kullanıyorum ve emin olun bazen iPhone kadar kaliteli çekiyor.
gcamı nerden yükleyebilirim play storeda çıkmadıŞu an 7 kullanılmaz kanaatimce. Güncelleme desteği de sona ermiş bir cihaz ve pili aşırı yetersiz. Note 9 Pro kamerasını beğenmezseniz GCAM yükleyebilirsiniz. Kendim Note 8 Pro da GCAM kullanıyorum ve emin olun bazen iPhone kadar kaliteli çekiyor.
bir deneyeyim teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
gcamı nerden yükleyebilirim play storeda çıkmadı
iphone modeli icin minimum 8 kullanmanızı öneririmevet gayet iyide iphone daha güzel foto çeker diye düşünüyorum yapay zekası çok kötü xiominin
8 kullanıyorsan güzel bulduğun bi foto atarmısın 2 bin TL ye iphone 7 alıcam tanıdıktan temizse kaçmaz bence
ya ben fazla detay vermedim şöle açıklıyım kendimi oyun oynamıyorum sıktı daha güzel kamera istiyorum tanıdıkta iphone 7 var 2150 ye bırakırım dedi her şey orjinal kamera olarak hangisi daha iyi iphone kullanmak istiyorum hemde bir tık
bir deneyeyim teşekkür ederim
gcamı nerden yükleyebilirim play storeda çıkmadı