Neler Yeni

Xpg summoner chery red swıtch nasıldır fiyatı 1600 tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Çağlar
Bilmiyorum 1 ms miş fps oyuncusuyum
mouse razer ı'm o da 2.7 MS
Monitör 1 MS
Kasa 4070 li
Bu klavye iyi mi? özellikleri tam istediğim gibi ama beni bi 3 , 4 yıl rahat götürür mi bilmiyorum eski bir model

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Bilmiyorum 1 ms miş fps oyuncusuyum
mouse razer ı'm o da 2.7 MS
Monitör 1 MS
Kasa 4070 li
Bu klavye iyi mi? özellikleri tam istediğim gibi ama beni bi 3 , 4 yıl rahat götürür mi bilmiyorum eski bir model
götürür ama kullanacaksan yazılımsız kullanacağını bilerek al çünkü leş bir yazılımı var kurduğun zaman klavye sapıtıyor bağlantısı felan kesiliyor kendi kendine, tuşlara felan basıyor rastgele. bende blue switch olan versiyonu var yazılımsız kullanıyorum memnunum. Tek eksi diyebileceğim bilek desteği 2. yılına girdi klavyem kenar kısımı soyuldu bayağı bildiğin sol elimi koyduğum yerde 3 serçe parmağımı yan yana koyabileceğim kadar derisi yok. ama aşırı sorun teşkil etmiyor şuanlık derisiz olduğu halde altındaki sünger kısmı da yumuşak bu haliyle kullanıyorum. genel olarak memnunum alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
götürür ama kullanacaksan yazılımsız kullanacağını bilerek al çünkü leş bir yazılımı var kurduğun zaman klavye sapıtıyor bağlantısı felan kesiliyor kendi kendine, tuşlara felan basıyor rastgele. bende blue switch olan versiyonu var yazılımsız kullanıyorum memnunum. Tek eksi diyebileceğim bilek desteği 2. yılına girdi klavyem kenar kısımı soyuldu bayağı bildiğin sol elimi koyduğum yerde 3 serçe parmağımı yan yana koyabileceğim kadar derisi yok. ama aşırı sorun teşkil etmiyor şuanlık derisiz olduğu halde altındaki sünger kısmı da yumuşak bu haliyle kullanıyorum. genel olarak memnunum alınır
Yazılımsızdan kastınız renkleri kendimizin ayarladıgımı mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,865
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom