götürür ama kullanacaksan yazılımsız kullanacağını bilerek al çünkü leş bir yazılımı var kurduğun zaman klavye sapıtıyor bağlantısı felan kesiliyor kendi kendine, tuşlara felan basıyor rastgele. bende blue switch olan versiyonu var yazılımsız kullanıyorum memnunum. Tek eksi diyebileceğim bilek desteği 2. yılına girdi klavyem kenar kısımı soyuldu bayağı bildiğin sol elimi koyduğum yerde 3 serçe parmağımı yan yana koyabileceğim kadar derisi yok. ama aşırı sorun teşkil etmiyor şuanlık derisiz olduğu halde altındaki sünger kısmı da yumuşak bu haliyle kullanıyorum. genel olarak memnunum alınırBilmiyorum 1 ms miş fps oyuncusuyum
mouse razer ı'm o da 2.7 MS
Monitör 1 MS
Kasa 4070 li
Bu klavye iyi mi? özellikleri tam istediğim gibi ama beni bi 3 , 4 yıl rahat götürür mi bilmiyorum eski bir model
Yazılımsızdan kastınız renkleri kendimizin ayarladıgımı mıgötürür ama kullanacaksan yazılımsız kullanacağını bilerek al çünkü leş bir yazılımı var kurduğun zaman klavye sapıtıyor bağlantısı felan kesiliyor kendi kendine, tuşlara felan basıyor rastgele. bende blue switch olan versiyonu var yazılımsız kullanıyorum memnunum. Tek eksi diyebileceğim bilek desteği 2. yılına girdi klavyem kenar kısımı soyuldu bayağı bildiğin sol elimi koyduğum yerde 3 serçe parmağımı yan yana koyabileceğim kadar derisi yok. ama aşırı sorun teşkil etmiyor şuanlık derisiz olduğu halde altındaki sünger kısmı da yumuşak bu haliyle kullanıyorum. genel olarak memnunum alınır
evet fakat yazılımsız kendi içinde kullanabildiğiniz 4 5 tane modu var ben onları kullanıyorumYazılımsızdan kastınız renkleri kendimizin ayarladıgımı mı
Gerek yok yaevet fakat yazılımsız kendi içinde kullanabildiğiniz 4 5 tane modu var ben onları kullanıyorum