soğutma pedini hangi tarafa yapıştırcaz daha önce hiç yapmadım çiplerin üzerine mi ? ve bende de 2 çip var ysrısı boş olcak öyle yaparsamFarklı modellerde de aynı devre kartı kullanılıyor. Kısacası 1 TB olanını alsaydın o iki boş yerde dolu olacaktı.
Soğutucusunun bandını çıkart güzelce yerleştir ve kullan.
Anakarta montajını yap, sonra üstüne tak.soğutma pedini hangi tarafa yapıştırcaz daha önce hiç yapmadım çiplerin üzerine mi ? ve bende de 2 çip var ysrısı boş olcak öyle yaparsam
şimdi 2k üstü okuma alıyor musunuzBen aynı SSD’yi Abdullah Bey Story atmadan 3-4 gün önce 499’a satın almıştım. SSD’de hız ölçümlerinde SATA 3 hızı veriyordu. (500-550) Bilgisayarı ilk 20-30 açışımda böyleydi. Sonrasında kendi kendine düzeldi ama ileride tekrardan karşılaşır mıyım her an bilmiyorum.
Yardım - Adata XPG SX6000 Pro 2100MB-1500MB/s NVMe SSD Çeyrek Hızda Çalışıyor
Arkadaşlar merhaba. Birkaç gün önce Hepsiburada'dan Adata XPG SX6000 Pro 2100MB-1500MB/s NVM 1.2 SSD ASX6000PNP-512GT-C SSD aldım. BIOS güncelledim. Temiz kurulum yaptım. Orijinal Windows kurdum. Tüm Windows güncelleştirmeleri yaptım. SSD'nin kendi programından güncelleştirmeleri kontrol ettim...forum.donanimarsivi.com
arkasında yok çip ,birde benim etiketin bir kısmı kalkmış fakat henüz çıkartmadım ben kutusundanBu arada XPG yeni üretim SSD'lerinde PCB'nin arka yüzüne de bileşen eklemeye başlamış. Misal ben SX8100 almıştım, ön tarafta DRAM yoktu. Dedim bu ne, yeni sürümde DRAM mi kaldırdılar. Sonra arka yüzü çevirdim Warranty Void etiketinin altında DRAM varmış. Yani artık PCB'ler çift taraflı XPG SSD'lerinde. Eskiden sadece 1 yüzünü kullanıyorlardı, arka yüzde hiçbir şey yoktu. İstersen sen de SSD'nin arkasına bak Warranty Void etiketini sökmeden tabii yoksa garantin gider. Eğer etiketin arkasında bi bombelik varsa öndeki olmayan ikili arkaya konmuştur. Eğer arkada yoksa 4 NAND'nin işini 2 NAND'ye yaptırmışlardır.
şimdi 2k üstü okuma alıyor musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkasında yok çip ,birde benim etiketin bir kısmı kalkmış fakat henüz çıkartmadım ben kutusundan