Neler Yeni

Yardım XPG SX6000 pro m2 ssd aldım fakat çipleri eksik.

cgrers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Çağrı Erarslan
Farklı modellerde de aynı devre kartı kullanılıyor. Kısacası 1 TB olanını alsaydın o iki boş yerde dolu olacaktı.

Soğutucusunun bandını çıkart güzelce yerleştir ve kullan.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
sıkıntı yok

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Farklı modellerde de aynı devre kartı kullanılıyor. Kısacası 1 TB olanını alsaydın o iki boş yerde dolu olacaktı.

Soğutucusunun bandını çıkart güzelce yerleştir ve kullan.
soğutma pedini hangi tarafa yapıştırcaz daha önce hiç yapmadım çiplerin üzerine mi ? ve bende de 2 çip var ysrısı boş olcak öyle yaparsam

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Foto eski olabilir, kurup bakın 512Gb ise problem yok

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,776
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hocam tak 512 GB görüyorsan, devam.

cgrers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Çağrı Erarslan
soğutma pedini hangi tarafa yapıştırcaz daha önce hiç yapmadım çiplerin üzerine mi ? ve bende de 2 çip var ysrısı boş olcak öyle yaparsam
Anakarta montajını yap, sonra üstüne tak.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kutudaki görsel ile ürün biraz farklı olabilir, çip yuvaları hasarlı durmuyor yani önceden vardıda sonra bi şekilde çıkmış hasar görmüş durumu yok. Sisteme takıp kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekrem Sönmez
teşekkürler yardımcı olan herkese

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu arada XPG yeni üretim SSD'lerinde PCB'nin arka yüzüne de bileşen eklemeye başlamış. Misal ben SX8100 almıştım, ön tarafta DRAM yoktu. Dedim bu ne, yeni sürümde DRAM mi kaldırdılar. Sonra arka yüzü çevirdim Warranty Void etiketinin altında DRAM varmış. Yani artık PCB'ler çift taraflı XPG SSD'lerinde. Eskiden sadece 1 yüzünü kullanıyorlardı, arka yüzde hiçbir şey yoktu. İstersen sen de SSD'nin arkasına bak Warranty Void etiketini sökmeden tabii yoksa garantin gider. Eğer etiketin arkasında bi bombelik varsa öndeki olmayan ikili arkaya konmuştur. Eğer arkada yoksa 4 NAND'nin işini 2 NAND'ye yaptırmışlardır.

KnightDavion

80+ Bronze
Ben aynı SSD’yi Abdullah Bey Story atmadan 3-4 gün önce 499’a satın almıştım. SSD’de hız ölçümlerinde SATA 3 hızı veriyordu. (500-550) Bilgisayarı ilk 20-30 açışımda böyleydi. Sonrasında kendi kendine düzeldi ama ileride tekrardan karşılaşır mıyım her an bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekrem Sönmez
Ben aynı SSD’yi Abdullah Bey Story atmadan 3-4 gün önce 499’a satın almıştım. SSD’de hız ölçümlerinde SATA 3 hızı veriyordu. (500-550) Bilgisayarı ilk 20-30 açışımda böyleydi. Sonrasında kendi kendine düzeldi ama ileride tekrardan karşılaşır mıyım her an bilmiyorum.

şimdi 2k üstü okuma alıyor musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada XPG yeni üretim SSD'lerinde PCB'nin arka yüzüne de bileşen eklemeye başlamış. Misal ben SX8100 almıştım, ön tarafta DRAM yoktu. Dedim bu ne, yeni sürümde DRAM mi kaldırdılar. Sonra arka yüzü çevirdim Warranty Void etiketinin altında DRAM varmış. Yani artık PCB'ler çift taraflı XPG SSD'lerinde. Eskiden sadece 1 yüzünü kullanıyorlardı, arka yüzde hiçbir şey yoktu. İstersen sen de SSD'nin arkasına bak Warranty Void etiketini sökmeden tabii yoksa garantin gider. Eğer etiketin arkasında bi bombelik varsa öndeki olmayan ikili arkaya konmuştur. Eğer arkada yoksa 4 NAND'nin işini 2 NAND'ye yaptırmışlardır.
arkasında yok çip ,birde benim etiketin bir kısmı kalkmış fakat henüz çıkartmadım ben kutusundan

Son düzenleme:

KnightDavion

80+ Bronze
şimdi 2k üstü okuma alıyor musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkasında yok çip ,birde benim etiketin bir kısmı kalkmış fakat henüz çıkartmadım ben kutusundan

Şu an alıyorum ama başıma açtığım konudaki enteresanlıklar geldi. Moralimi çok bozdu başlarda bu SSD. Şimdi'de MD3 aldım ekran kartı fan seviyesi ne olursa olsun %64 den aşağı inmiyor o bozuyor.

Top Bottom