Can...
80+ Platinum
Ram markasını ve satıcısını ilkkez duyuyorum üstelik yorumlar kısmında sadece puanlama yapmışlar ben olsam almazdım
silicon powerın rami logosundan belli oluyor zatenRam markasını ve satıcısını ilkkez duyuyorum üstelik yorumlar kısmında sadece puanlama yapmışlar ben olsam almazdım
Yok hayatta almam az önce 998tl ye satilmisken ve ben 20 sn de stok bittiği için alalmamisken70 TL daha koyup bunu almak daha mantıklı
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB ( - PttAVM.com - 2024
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Gaming Ram (TLTYD416G3200HC16FDC01) ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2024www.pttavm.com
Aynen ram silicon powersilicon powerın rami logosundan belli oluyor zaten
Satıcısı yeni açmış mağazayı alınmaz ürün kaliteliYok hayatta almam az önce 998tl ye satilmisken ve ben 20 sn de stok bittiği için alalmamisken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen ram silicon power
Haklısın hocam stok işi biraz sinir bozucu daha ucuz olduğunu görüp alamayınca pahalısını almaya iç el vermiyorYok hayatta almam az önce 998tl ye satilmisken ve ben 20 sn de stok bittiği için alalmamisken
Aynen ram silicon power
hocam sen xpower alYok hayatta almam az önce 998tl ye satilmisken ve ben 20 sn de stok bittiği için alalmamisken
Aynen ram silicon power