Neler Yeni

ya arkadaşlar mazot 22 oldu şimdi marketteki her şeye tepeden tırnağa zam kapıda

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
ben dar gelirli insanım gene eridi para 1 ay durmadı markette her şey ateş pahası galiba artık makarna yiyecem her gün makarna olmuş 6tl yoğurt desen 30 lira bir peynir 90tl yani inaşallah haziranda yeniden bir asgari artış gelir tek umudum bu eskiden iş yerime arabam 40 60 arası yakıyordu şimdi 150tl.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
ben dar gelirli insanım gene eridi para 1 ay durmadı markette her şey ateş pahası galiba artık makarna yiyecem her gün makarna olmuş 6tl yoğurt desen 30 lira bir peynir 90tl yani inaşallah haziranda yeniden bir asgari artış gelir tek umudum bu eskiden iş yerime arabam 40 60 arası yakıyordu şimdi 150tl.
Asgari ücrete zam geldikçe daha fazla batacağız. Neyin kafası bu? Bu yönetim ile cidden olmuyor olmayacakta bu gidişle. Umarım erken seçim olur ve kurtuluruz.

Not: Yönetim değişse bir şey değişmez diyen -10 iq kardeşlerim gelmeden; Bu ülkede boş koltuk bile daha iyi bir ekonomi yönetiyordu. Daha dolu içerikleri ve fikirleri olan birisi başımıza gelmediği sürece asla düzelemeyiz.

ÇARE MANSUR! :D

Bura.K

80+ Silver
yeniden bir asgari artış gelir tek umudum bu
Asgari ücret artarsa üreticinin de maliyeti artar, doğal olarak fiyatlara yansır. Asgari ücretin yüksek olması iyi bir şey değil veya refaha ulaştırmaz. Kısa vadeli çözümdür. Eğer Asgari Ücret çözüm olsaydı çoğu gelişmiş ülkede bu kadar düşük olmazdı. "Çoğu" dediğime bakmayın, bunların arasından kendi ülkesine göre yüksek gelen ama düşük olan Türkiye var. Türkiye dışındaki diğer ülkeler de Asgari ücret hep stabil kalmakta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,194
Üyeler
165,483
Son üye
oz.kenan
Top Bottom