Neler Yeni

Yabancı arkadaşım için Türk Steam hesabı açtım

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yabancı arkadaşım ucuz oyun almak istediği için ona Türk Steam hesabi açtım. Onun maili ve onun şifresi. Kesinlikle ne telefonumu ne mailimi verdim. Tek farkı Türk hesabı TL ile alışveriş yapacak. Kart ile olmuyor biliyorum 100 TL cüzdan kodu alacak. Benim ana hesaba bir şey olabilir mi?

Ucuz nasıl alacak demeyin kendi ülkelerinin para birimi Steam'de geçmiyor, Euro da pahalı galiba onlara göre[romanya]

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yabancı arkadaşım ucuz oyun almak istediği için ona Türk Steam hesabi açtım. Onun maili ve onun şifresi. Kesinlikle ne telefonumu ne mailimi verdim. Tek farkı Türk hesabı TL ile alışveriş yapacak. Kart ile olmuyor biliyorum 100 TL cüzdan kodu alacak. Benim ana hesaba bir şey olabilir mi?

Ucuz nasıl alacak demeyin kendi ülkelerinin para birimi Steam'de geçmiyor, Euro da pahalı galiba onlara göre[romanya]
Hocam k.b ama enayi misiniz bu şey gibi almanyadan gelen birisi nasil az para ile zengin yaşarim diyor sizde yol gösteriyosunuz çok değişik.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yok herhangi bir sıkıntı olmaz kendi ana hesabının telefonunu ve postasını girmediysen

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam k.b ama enayi misiniz bu şey gibi almanyadan gelen birisi nasil az para ile zengin yaşarim diyor sizde yol gösteriyosunuz çok değişik.
Hocam steamda romanya icin para birimi yok, euro ile aldiklari icin bize gore daha pahali.
yok herhangi bir sıkıntı olmaz kendi ana hesabının telefonunu ve postasını girmediysen
Girmedim hocam kendi maili ve userdatadan sildim hesabi

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol

Malesef tek yol Steam oyun kodu satan siteler gibi duruyor. Türk para birimi kullandığını fark ederler ise banlıyorlar diye duydum.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Sende ordan 1000 birim paraya(TL) ye 3060 lı sistem getirt :D

Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapıyorlar kesinlikle pişman etmezsek olmaz.

TamerKs

80+ Silver
Online oyunlar çalışmaz, ben almanyadaki arkadaşıma the forest hediye ettim, Online giremedi ve zaten ben ona yollarken uyarı verdi.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Online oyunlar çalışmaz, ben almanyadaki arkadaşıma the forest hediye ettim, Online giremedi ve zaten ben ona yollarken uyarı verdi.

Hediye demiyor. Arkadaşı Türkiye'deymiş gibi ona hesap açmış. Yani, senin benim hesabımla aynı hesap. Sadece oraya para yüklemesi gerekiyor. Kredi kartıyla ya da banka kartıyla yapamıyor çünkü Avrupa'da olduğu anlaşılır. Arkadaşta bunu nasıl yapabileceğini sormuş zaten.

Bir dönem bir arkadaşım ps'da rus hesabı açıp yapıyordu aynısını, ucuza getirme şekilleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,658
Üyeler
162,044
Son üye
aydogduemrullah397@gmail.
Top Bottom