Neler Yeni

Yağ yaktım nasıl kaz kütlesi kazanacağım?

aligl35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
Abiler kardeşler merhaba. Ben Ali 20 yaşındayım 7-8 ay öncesine kadar 93 kilodan 77 kiloya kadar düştüm hala kalça bacak ve karın bölgemde yağ olsa da skinny fatten kurtulmuş sayılırım. Yağ yakımını güzel tamamladım fakat kollarım çok ince kaldı 4-5 kilo kas kazanıp tekrardan yağ yakılına dönmek istiyorum ama kas kütlesi kazanırken nasıl bir yol izleyeceğim?

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir
BULK dönemi dediğimiz bir dönem mevcut. Bu dönemde Ya CLEANBULK yani temiz beslenerek kilo almak yapmak en iyisidir ama en zorudur. Kısacası günlük harcadığın kalori miktarını hesapla atıyorum 2000 harcadın. 2500 veya 3000 kalori alman lazım ve bunu sağlıklı besinler ile alman lazım yoksa kas kazanırsın ama yağıda bi o kadar kazanırsın.

aligl35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BULK dönemi dediğimiz bir dönem mevcut. Bu dönemde Ya CLEANBULK yani temiz beslenerek kilo almak yapmak en iyisidir ama en zorudur. Kısacası günlük harcadığın kalori miktarını hesapla atıyorum 2000 harcadın. 2500 veya 3000 kalori alman lazım ve bunu sağlıklı besinler ile alman lazım yoksa kas kazanırsın ama yağıda bi o kadar kazanırsın.
Teşekkür ederim

Top Bottom