Rulep
80+ Gold
saçın içinden geçiyorsun umarım farkındasındır2 Yıldır her sabah elidorla yıkıyorum saçlarımı ipek gibi valla.
saçın içinden geçiyorsun umarım farkındasındır2 Yıldır her sabah elidorla yıkıyorum saçlarımı ipek gibi valla.
Yoo gayette sağlıklı saçım cildiyeyede gittim.saçın içinden geçiyorsun umarım farkındasındır
Saçın yağlanmaya da ihtiyacı var + her gün kimyasallar madde kullanmak saçın nasıl sağlıklıdır çok enteresanYoo gayette sağlıklı saçım cildiyeyede gittim.
Hafta sonları cildiyeden aldığım doğal kremleri kullanıyorum zaten.Saçın yağlanmaya da ihtiyacı var + her gün kimyasallar madde kullanmak saçın nasıl sağlıklıdır çok enteresan
cidden kadın şampuanları saçları yumuşak yapıyor. headsholders e bakabilirsiniz.2 Yıldır her sabah elidorla yıkıyorum saçlarımı ipek gibi valla.
hocma illede şampuan deme mesela saçlarını maden suyu ile besleyebilirsin o aynı zamanda bir yağ çözücüdür saçların için aynı şekilde limonda yağları çözer tavsiyem saçlarına onlarla bir bakım yaptır ve saçlarını çok zorlamaÖylede denedim 3 gunde bı yıkadım ama hiçbir faydasını göremedim şampuan olarak Clear bioblas hepsini denedim bı işe yaramıyorlar doğal şampuan olarak ne kullanmam gerek
Kanka biraz konu dışı ama yüzün için ne yapıyon teşekkürlerSaçım ve cildim aşırı yağlı saç için ne yapsam geçmiyor hem çok yağlı hemde çok kelekleniyor 3 günde bir yıkasamda hergün yıkasamda aynı şampuan önerisi olan varmı benim durumumu yaşayan şimdiden teşekkürler
TeşekkürlerTonik ve yüz yıkama jeli kullanıyorum