Bunları bilmiyorum ama ben geçen yıl ePtt den almıstım 25 tl gibi bir fayatı vardı. Anakarta gömülüyor ve format atsan dahi otomatik şekilde kendini etkinleştiriyor.---------------------------------------------------------------------Windows 10 Pro Retail Dijital Lisans Anahtarı 32/64 Bit - Hemen Teslim : Amazon.com.tr: Kitap
Windows 10 Pro Retail Dijital Lisans Anahtarı 32/64 Bit - Hemen Teslim : Amazon.com.tr: Kitapwww.amazon.com.tr
-----------------------------------------------------------------------------Windows 10 Pro Orjinal Lisans Anahtarı : Amazon.com.tr: Yapı Market
Windows 10 Pro Orjinal Lisans Anahtarı : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Bunlar neden olması gerekenden ucuz?
Şu retail olanı alasım var aslında sıkıntı yaşar mıyım acaba key uyumsuzluğu vs.---------------------------------------------------------------------Windows 10 Pro Retail Dijital Lisans Anahtarı 32/64 Bit - Hemen Teslim : Amazon.com.tr: Kitap
Windows 10 Pro Retail Dijital Lisans Anahtarı 32/64 Bit - Hemen Teslim : Amazon.com.tr: Kitapwww.amazon.com.tr
-----------------------------------------------------------------------------Windows 10 Pro Orjinal Lisans Anahtarı : Amazon.com.tr: Yapı Market
Windows 10 Pro Orjinal Lisans Anahtarı : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Bunlar neden olması gerekenden ucuz?
Nereden almalıyım?
sizde burdan mı aldınız yoksa ucuz diye mi attınız?Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
Onlarca kişiye aldırdım, güvenilirdir.sizde burdan mı aldınız yoksa ucuz diye mi attınız?