Yaklaşık 1000tllik bütçe ile alınabilecek en iyi airpods replikası kulaklık

kasosker

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar öncelikle selam bu aralar kulaklık araştırıyorum Trendoluda tarçın air pro 2 ve air pro 4 dikkatimi çekti yorumları güzel falan filan ama uzun vadede bataryası dayanmayacağından endişe ediyorum o yüzden kulaklık önerisi arıyorum sizin aldığınız yada kullandığınız bu tarz kulaklık var mı
Not gecikmesi düşük olmalı çünkü pubg oynicam

Arkadaşlar öncelikle selam bu aralar kulaklık araştırıyorum Trendoluda tarçın air pro 2 ve air pro 4 dikkatimi çekti yorumları güzel falan filan ama uzun vadede bataryası dayanmayacağından endişe ediyorum o yüzden kulaklık önerisi arıyorum sizin aldığınız yada kullandığınız bu tarz kulaklık var mı
Baseus al geç kullanıp şikayeti olan yok nerdeyse aşırı fp marka @Mertpk

Ben 6-7 ay kadar önce 500tl ye almıştım replika airpods pro. Üzerinde mavi ve metalik gri renklerde yazılar vardı kutuda. Anc ibaresi falan da vardı aynı şekil mavi renkte. İphone kullanıyorsan bütün airpods ayarları inanılmaz güzel çalışıyor, kulaklığı açtığın zaman telefona pop up geliyor. Ses kalitesi baslar tizler muazzam. Çok ama çok az bir gecikme var farkediliyor ama rahatsız etmiyor. Dediğim ürünü bulursan kaçırma kutusunu bulabilirsem atarım.

Sqmsung
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung al kesinlikle replika alma

IMG_3603.webp

Sanırsam buydu

ustam bana linkini atar mısın bende iPhone var ve eğer dediğin gibi tüm özellikleri çalışıyorsa efsane olacak benim için]

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,275
Üyeler
183,087
Son üye
Yuemtay
Geri