Neler Yeni

Yardım Yalın internet abonesiyim eve bir internet daha bağlatmak istiyorum

JimiDede

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkan
Evde turktelekomun yalın interneti var 24mbps lakin covid 19 nedeniyle herkes evde olduğu için evin wifi ına bağlanıp benim oyun oynarken ping lag sorunu yaşamama neden oluyor. Ping lag sorunu yaşamamak için ne yapmalıyım önerileriniz nelerdir? Ve asıl soruma gelicek olursak eve 2. Bi internet bağlatacağım ama telefon çıkışı zaten bi internetle dolu başka bi internet bağlatabilir miyim?

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
Telefon çıkışının arkasında bulunan kabloda yedek kablolar olur varsa şayet onun üzerinden daireye kadar internet alabilir daha sonra ordan başka odaya yine kablo yardımı ile taşıyabilirsiniz

cadance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Aygün İŞLER
Bina dolabında yer var ise bağlatabilirsin. Fakat koyulan dolaplar bina daire sayısına göre olduğu için 1 komşunun hakkını sen kullanmış olacaksın. Eğer komşular hiç internet bağlatacak kişiler değil ise atıyorum senin daire numaran 5 olsun, komşununki 6. İnternet firmasına başvuru yaparken No 6 demen gerek. Gelen ekipleride tanıyor olman gerekecek ekstra olarak (Bazıları bağlamayabilir). Dairene gelen telefon kablosu dolu olduğu için binadaki telefon kutusundan sana ekstra olarak kablo çekmeleri gerek 2. hat için (bina dışından çekiyorlar genelde). Tüm bunları yapabileceksen bağlatabilirsin. Fakat onun yerine "KEENETIC KN-2111-01TR Extra Dsl AC1200" marka modem alıp mevcut kullandığın interneti daha düzgün kullanmanı önerebilirim.

Top Bottom