Neler Yeni

yamuk pinli ana kart sattı adam bana

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
hiçbir sorun olmadığını söyledi paketi açmadığını söyledi açılmadı ise açmamasını söyledim kendim açmak istedim aldıktan sonra pinlerin yamuk olduğunu gördüm ve çalışmıyor adam ki adamda değil çocuk sağlam verdiğini söylüyor ve açıp birleştirmiş bana açmadım demişti şimdi de iade almıyor pinlerin yamuk olduğunu bilgisayarcı söylemişti ona rağmen denedik çalışmadı şikayet mi etmeliyim ne yapmalıyım ? elinde çalıştırdığına dair hiçbir kanıt yok

Ekler

• IMG_20210426_190953.jpg
    IMG_20210426_190953.jpg
    1.4 MB · Hit: 156

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
hiçbir sorun olmadığını söyledi paketi açmadığını söyledi açılmadı ise açmamasını söyledim kendim açmak istedim aldıktan sonra pinlerin yamuk olduğunu gördüm ve çalışmıyor adam ki adamda değil çocuk sağlam verdiğini söylüyor ve açıp birleştirmiş bana açmadım demişti şimdi de iade almıyor pinlerin yamuk olduğunu bilgisayarcı söylemişti ona rağmen denedik çalışmadı şikayet mi etmeliyim ne yapmalıyım ? elinde çalıştırdığına dair hiçbir kanıt yok
GeT ile aldıysanız iade edin. GeT ile almadıysanız geçmiş olsun büyük hata yapmışsınız.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ısrarla almıyorsa ilgili kuruma şikayet edebilirsiniz. Ürünü almadan önce size yazdığı mesajlar duruyorsa bunları delil olarak gösterebilirsiniz.
her şey duruyor 1 2 yalanı var ve letgodan aldım
iade almazsan şikayet eder seni uğraştırırım baya de
GeT ile aldıysanız iade edin. GeT ile almadıysanız geçmiş olsun büyük hata yapmışsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

paramı geri alabilir miyim ? şikayet ederek

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun. tabii ki tüketici haklarına şikayet edebilirsiniz ama uzun bir süreç sizi bekliyor olacak. Keşke GET ile alsaydınız. Adam bariz yalan söylüyor. Satmadan önce fotoğraflarına dikkatli bakmadınız mı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Geçmiş olsun. tabii ki tüketici haklarına şikayet edebilirsiniz ama uzun bir süreç sizi bekliyor olacak. Keşke GET ile alsaydınız. Adam bariz yalan söylüyor. Satmadan önce fotoğraflarına dikkatli bakmadınız mı ?
fotoğraf da orasında kapak vardı gözükmüyordu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
fotoğraf da orasında kapak vardı gözükmüyordu
Hocam yani alışverişi güvenli yapmamışsınız. Şu an elinizde patladı. Anca dediğim gibi tüketici haklarına başvurabilirsin.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Hocam yani alışverişi güvenli yapmamışsınız. Şu an elinizde patladı. Anca dediğim gibi tüketici haklarına başvurabilirsin.
bana hiç açmadım dedi o yüzden o kısımda kapak vardı fakat aldıktan sonra açtığını kendi taktığını ama güç kaynağına bağlamadığını söyledi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bana hiç açmadım dedi o yüzden o kısımda kapak vardı fakat aldıktan sonra açtığını kendi taktığını ama güç kaynağına bağlamadığını söyledi
Kesin açarken yamulttu sonra dedi amaan ne olacak ben paramı alayım falan diye düşündü. Büyük hakka girdi yatacak yeri yok.

Top Bottom