Neler Yeni

Yanlış 5080 teslim edildi, ne yapabilirim?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar merhaba Amazon'dan inno3d x3 oc 5080 almıştım ama elime düz x3 modeli geldi, satıcısı Hawk. En büyük problemim iade etsem bir daha alamam 6 ay vade farksız taksitle aldığımdan, ikinci problem ise bu kadar para verdikten sonra satın almış olduğum modelin teslim edilmesini bekliyorum açıkçası. Performans farkının neredeyse olmadığını biliyorum ama derdim estetik, düz x3 korkunç ötesi çirkin bir kart hatta bence en çirkin 5080, oc en azından bir tık daha düzgün duruyor ve led ışığı var en azından marka adında. Stok durumlarından dolayı değiştirmemelerinden korkuyorum, daha psu ve kasanın gelmesine var dolaysıyla uğraşmak için bolca zamanım var sizce ne yapabilirim?

1905

80+ Silver
yanlış ürün geldiği için değişim talep edemiyor musunuz ?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlış ürün geldiği için değişim talep edemiyor musunuz ?
Etmeye çalıştım zar zor yapabildim sürekli iade sayfasına attı, durumu hawk'a bildirdik dedi amazon da benim tahminim stok olmadığından stok yok tüh falan yaparlar

Clayz

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba Amazon'dan inno3d x3 oc 5080 almıştım ama elime düz x3 modeli geldi, satıcısı Hawk. En büyük problemim iade etsem bir daha alamam 6 ay vade farksız taksitle aldığımdan, ikinci problem ise bu kadar para verdikten sonra satın almış olduğum modelin teslim edilmesini bekliyorum açıkçası. Performans farkının neredeyse olmadığını biliyorum ama derdim estetik, düz x3 korkunç ötesi çirkin bir kart hatta bence en çirkin 5080, oc en azından bir tık daha düzgün duruyor ve led ışığı var en azından marka adında. Stok durumlarından dolayı değiştirmemelerinden korkuyorum, daha psu ve kasanın gelmesine var dolaysıyla uğraşmak için bolca zamanım var sizce ne yapabilirim?
sorun yasamassın gonder

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Kerem Eldes
degiştirme talebi istesene helede amazondan bahsediyoruz degişim yapacaklarına eminim
Değiştirebilecekleri ürün yoksa, yani ellerinde x3 oc modeli yoksa ne oluyor? Böyle olmasından korkuyorum da, çünkü stoklar bitti yazıyor kendi sitelerinde de amazon satış sayfalarında da

1905

80+ Silver
Etmeye çalıştım zar zor yapabildim sürekli iade sayfasına attı, durumu hawk'a bildirdik dedi amazon da benim tahminim stok olmadığından stok yok tüh falan yaparlar
bence amazon böyle konularda daha katı oluyor yardımcı olacaklardır. amazon müşteri temsilcisiyle görüş durumu açıkla stok sorunlarından dolayı iade etmek istemediğini edersen bir daha stok bulamayacağını ve fiyatların artabileceğini vs.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Kerem Eldes
yine konuş olmadı elinde kalsın çünkü fiyatlar uçtu
yani en kötü öyle yapıcam da ayıp gerçekten, hani bunun için uğraşılmaz diyebilirsiniz de kusura bakmasınlar 63000 lira az para mı, ellerinde yoksa bana parasını verdiğimden düşük bir ürün yollayamıyor olmaları lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Gurkanpiro

80+ Platinum
yani en kötü öyle yapıcam da ayıp gerçekten, hani bunun için uğraşılmaz diyebilirsiniz de kusura bakmasınlar 63000 lira az para mı, ellerinde yoksa bana parasını verdiğimden düşük bir ürün yollayamıyor olmaları lazım
amazon kayıtsız kalmaz ama hawk işte yapmış yapacagını

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Kerem Eldes
bence amazon böyle konularda daha katı oluyor yardımcı olacaklardır. amazon müşteri temsilcisiyle görüş durumu açıkla stok sorunlarından dolayı iade etmek istemediğini edersen bir daha stok bulamayacağını ve fiyatların artabileceğini vs.
öyle yapacağım, hawktan 1-3 iş günü içersinde cevap gelecekmiş... hayırlısı umarım durum thm ye kadar gitmez, gitse de bir şey muhtemelen değişmeyecek de... Ömürlük aldım bu ekran kartını her baktığımda bu durumu hatırlamak istemiyorum

• Üzgün
Reaksiyonlar: 1905

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
basit bir kulaklık için bile 2 aydır thh'yi bekliyorum. bu işler stok yoksa çok uzun sürüyor ürüün değiştirmesi

1905

80+ Silver
neyseki amazondan almışsınız hocam. belki belli bi ücret iadesi falan alırsın en kötü (fiyat farkı var mı bilmiyorum var ise.)

Top Bottom