Neler Yeni

Yanlış 5080 teslim edildi, ne yapabilirim?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Kerem Eldes
basit bir kulaklık için bile 2 aydır thh'yi bekliyorum. bu işler stok yoksa çok uzun sürüyor ürüün değiştirmesi
bana da öyle geliyor da 60k para... hani kıçımı yırtıp böyle mağdur edilmek...
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyseki amazondan almışsınız hocam. belki belli bi ücret iadesi falan alırsın en kötü (fiyat farkı var mı bilmiyorum var ise.)
Çok az var, yani o noktada vermesinler zaten dediğim gibi benim için fiyatından çok estetiği önemli. Hiç daha üst modelle değiştireceklerini de sanmıyorum dolaysıyla şansımı si- seveyim

amazon kayıtsız kalmaz ama hawk işte yapmış yapacagını
sağolsun cidden ya, kendilerinden sandalye de almayı planlıyorum da bu iş çözülmezse yakınından yaklaşmam

• Üzgün
Reaksiyonlar: 1905

Gurkanpiro

80+ Platinum
bana da öyle geliyor da 60k para... hani kıçımı yırtıp böyle mağdur edilmek...

Çok az var, yani o noktada vermesinler zaten dediğim gibi benim için fiyatından çok estetiği önemli. Hiç daha üst modelle değiştireceklerini de sanmıyorum dolaysıyla şansımı si- seveyim

sağolsun cidden ya, kendilerinden sandalye de almayı planlıyorum da bu iş çözülmezse yakınından yaklaşmam
Hawk dada degıl calısan kaynaklı bence şimdi milletide şuclamayalım ama çözerler umarım

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Kerem Eldes
Hawk dada degıl calısan kaynaklı bence şimdi milletide şuclamayalım ama çözerler umarım
O da olabilir adam oc yerine yanlışlıkla düz paketlemiş olabilir ama yani böyle olduysa oc ile değiştiremiyorsa başka bir şeyle değiştirsin, mağdur etmesin beni böyle 😭

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Kerem Eldes
Amazon eskiden iyiydi artık değil.
Yani doğru olabilir en azından kargo süreleri olarak bunu doğrulayabilirim :D söylediğim tüüüüm parçalar ve kargolar arasında en uzun süren 2 sipariş de amazon'Un ki idi

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Kerem Eldes

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
halen güzel iade ve degişim konusunda sıfır sıkıntı ben de yaptım hiç sorun yaşamadım
İadede yurtiçi hala iyi, yurt dışı rezalet. Değişimde sıkıntı yaşamamanız şaşırttı o seçeneği sunmuyorlar bile diye biliyorum.

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba Amazon'dan inno3d x3 oc 5080 almıştım ama elime düz x3 modeli geldi, satıcısı Hawk. En büyük problemim iade etsem bir daha alamam 6 ay vade farksız taksitle aldığımdan, ikinci problem ise bu kadar para verdikten sonra satın almış olduğum modelin teslim edilmesini bekliyorum açıkçası. Performans farkının neredeyse olmadığını biliyorum ama derdim estetik, düz x3 korkunç ötesi çirkin bir kart hatta bence en çirkin 5080, oc en azından bir tık daha düzgün duruyor ve led ışığı var en azından marka adında. Stok durumlarından dolayı değiştirmemelerinden korkuyorum, daha psu ve kasanın gelmesine var dolaysıyla uğraşmak için bolca zamanım var sizce ne yapabilirim?
Ürünü hiç açmadıysan değişim talep edebilirsin yanlış ürün geldiğini belirterek, fakat ekran kartı kutusunu açtıysan çok uğraşırsın.

Gurkanpiro

80+ Platinum
3. Parti satıcılara bir şey yapmıyorlar iade ederler
yani yinede satıcı hawk böyle bişeyle itibar kaybı yaşamazlar

İadede yurtiçi hala iyi, yurt dışı rezalet. Değişimde sıkıntı yaşamamanız şaşırttı o seçeneği sunmuyorlar bile diye biliyorum.
iadede yaşamadım degişim denemedim hiç yurtdışı cok uzun sürüyor

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Kerem Eldes
3. Parti satıcılara bir şey yapmıyorlar iade ederler
şu şekil oturuyorum

Ürünü hiç açmadıysan değişim talep edebilirsin yanlış ürün geldiğini belirterek, fakat ekran kartı kutusunu açtıysan çok uğraşırsın.
açmadım bilerek jelatin sticker her şey üstünde sadece hawk'ın pıt pıt'ını açtım o kadar

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
yani yinede satıcı hawk böyle bişeyle itibar kaybı yaşamazlar

iadede yaşamadım degişim denemedim hiç yurtdışı cok uzun sürüyor
Yurtdışında kargoyuda siz ödüyorsunuz. Değişimde yapmıyorlar indirimden bir şey yakalar ve yanlış gelirse sadece iade var.

Top Bottom