U ugurderya 80+ Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 15 Temmuz 2020 #1 bugün epic gamesten break point aldım ve ubisoft hesabına bağladım fakat yanlış hesaba bağlanmış, istediğim hesaba nasıl aktarabilirim ?
bugün epic gamesten break point aldım ve ubisoft hesabına bağladım fakat yanlış hesaba bağlanmış, istediğim hesaba nasıl aktarabilirim ?
B Balkız 80+ Gold Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 5,478 En İyi Cevap 5 Reaksiyon skoru 8,349 15 Temmuz 2020 #2 ugurderya yazmış: bugün epic gamesten break point aldım ve ubisoft hesabına bağladım fakat yanlış hesaba bağlanmış, istediğim hesaba nasıl aktarabilirim ? Devamı için tıklayın... Epic games hesabına gir bağlantılara gir. Yanlış hesabı sil Epic Games'ten doğru olanı bağla
ugurderya yazmış: bugün epic gamesten break point aldım ve ubisoft hesabına bağladım fakat yanlış hesaba bağlanmış, istediğim hesaba nasıl aktarabilirim ? Devamı için tıklayın... Epic games hesabına gir bağlantılara gir. Yanlış hesabı sil Epic Games'ten doğru olanı bağla
U ugurderya 80+ Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 15 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 orada ubisoft hesabım gözükmüyor