Sorun yok internetin 50 mbps ise kullanabilirsin. VDSL2 250+ mbps gibi daha yüksek hızlar için geçerli.
Tamamdır korktum bi an yanlışım aldım diye tesekkürlerSorun yok kullanabilirsin ben kullanıyorum. (VDSL2 mi tam bilmiyorum altyapı sorgulamada öyle yazıyorda zaten tek farkı daha kaliteli galiba kablosu falan)
Ama modemin kaliteli olduğunu düşünmüyorum o bütçede başka modem varsa iade et istersenTamamdır korktum bi an yanlışım aldım diye tesekkürler
Çok farkedermi 1k bütçe var ama altyapı yok diye bunu aldımAma modemin kaliteli olduğunu düşünmüyorum o bütçede başka modem varsa iade et istersen
En azından çekim kuvveti güçlü olan modem al çok uzakta bile rahat çekebilsin mesela benim ihtiyacım oluyor küçük evde bile mutfakta çekmiyor 1k bütçede bence çok iyisi alınırÇok farkedermi 1k bütçe var ama altyapı yok diye bunu aldım
Sistemi dizdim yayın açamıyorum internet kopmaları yaşıyorum türknet modem kaynaklı dedi 1 hafta kontrol altında durdu kopma olmuyor dedi modem kaynaklı dedi
50download
8upload
İade edebilirim farketmez
İnan hiç anlamıyorum ya önerin varmıdırEn azından çekim kuvveti güçlü olan modem al çok uzakta bile rahat çekebilsin mesela benim ihtiyacım oluyor küçük evde bile mutfakta çekmiyor 1k bütçede bence çok iyisi alınır
İnan hiç anlamıyorum ya önerin varmıdır
Bununla alakalı daha önce konu açtım ama pek alakadar olan olmadı
Sence hangisiAsus DSL-AC51 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus DSL-AC51 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus DSL-AC51 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comTP-Link Archer VR300 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link Archer VR300 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer VR300 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.285,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlar olabilir
Altaki derdim ama incelemelerine bak altaki daha güçlü duruyor özeliklerindeSence hangisi
Ethernet ve Wi-Fiyi soruyorsan çok büyük fark olurTamamdır tesekkürler
Son bir soru kablolu bağlantıda performans farkı olurmu