Neler Yeni

Yardım yanlış yapmış olabilir miyim

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
yeni ekran kartı aldım driverleri sıfırlamadan direkt yenisini taktım açılış sorunlu oldu baya siyah ekran katası filan verdi şu an drivleri kurmayı başardım ama internette tam tersi yazıyor böyle yapmış olmam bir sıkıntı yaşatır mı mesela şu an 2.monitörümün çözünürlülüğünü değiştiremiyorum ne yapmalıyım?

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
zaten öyle yaptım rx570 kullanıyordum driverleri silip yenisini yükledim tekrar mı yapayım
ddu ile tüm driverları sildiyseniz eğer hocam 2.monitörü ayarlayabilmeniz lazım yeni driver yükleyince olmuyorsa başka bir sorun olabilir

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ddu ile tüm driverları sildiyseniz eğer hocam 2.monitörü ayarlayabilmeniz lazım yeni driver yükleyince olmuyorsa başka bir sorun olabilir
ddu ile güvenli modda silin diyorlar öyle yapmadım bu yüzden olabilir mi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
yeni ekran kartı aldım driverleri sıfırlamadan direkt yenisini taktım açılış sorunlu oldu baya siyah ekran katası filan verdi şu an drivleri kurmayı başardım ama internette tam tersi yazıyor böyle yapmış olmam bir sıkıntı yaşatır mı mesela şu an 2.monitörümün çözünürlülüğünü değiştiremiyorum ne yapmalıyım?
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin. Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, sürücüyü kaldırıp tekrardan yeni ekran kartınızın sürücüsü kurun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom