Yanlış yerden dying light aldim

Reaksiyon skoru
7
Arkadaslar dying light oyununu almak icin indirim bekliyordum steame indirim geldi 90 tl idi param yetmedi baska yerlere bakarken xbox da gordum 55 tl ye aldim ama megerse konsol icinmis iade talebi olusturdum reddetiler parami nasi geri alicam dying light oynamak istiyorum lütfen yardim edin

Arkadaslar dying light oyununu almak icin indirim bekliyordum steame indirim geldi 90 tl idi param yetmedi baska yerlere bakarken xbox da gordum 55 tl ye aldim ama megerse konsol icinmis iade talebi olusturdum reddetiler parami nasi geri alicam dying light oynamak istiyorum lütfen yardim edin
Torrentden indir iade isteği reddedildiyse

Nasıl reddediyorlar la hiç almadım xboxtan ama steam gibi değil mi orasıda 2 saat veya 14 gün

Iste bende onu anlamadim aldigim anda anlayinca direk iade talebi olusturdum reddetdiler hala deniyorum cevap yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaslarim suan oyniyo ama bakalim bende cok istiyorun insallah iade ederler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,428
Üyeler
188,935
Son üye
raen1911
Geri