DOSTLAR NASIL GERİ GETİRİCEM ÜCRETSİZ BİR UYGULAMA YOKMU 251 GB LIK HDD Yİ İSİM DEĞİŞTİRİRKEN YALNIŞLIKLA SİLDİM
Usta aynısı başıma geldi yani windows u hdd ye kurarken hepsini biçimlendirdim istemeden.DOSTLAR NASIL GERİ GETİRİCEM ÜCRETSİZ BİR UYGULAMA YOKMU 251 GB LIK HDD Yİ İSİM DEĞİŞTİRİRKEN YALNIŞLIKLA SİLDİM
Hocam disk yönetiminden isim değiştirirken uayırıyı okumadan evete bastım her şey silinecek yazıyormuş AHHH KAFAM AHHHÇöp kutusu/geri dönüşüm kutusuna gir dosyaya sağ tık yap "geri yükle"ye tıkla
Veya Windows+X yapınca sanki geri alıyordu ama doğruluğundan emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çöp kutusu yok mu oradan geri yükle?
deneyeyim hocamDiskDigger ile bir ihtimal ulaşım sağlayabilirsin ama HDD ise baya bir zamanını alacaktır
Hocam Babam şuan bu durumu bilse bilgisayarı alır gö...Usta aynısı başıma geldi yani windows u hdd ye kurarken hepsini biçimlendirdim istemeden.
100 gb gitti bendede.
Bir programla hepsi geri geliyordu ben getirdim ama çok oldu unuttum gitti bir araştır.
Panik yapma bizimde 20 senelik fotoğraflar gitmişti geri getirdik ama nasıl getirdik inan unuttum bir programla geliyor.Hocam Babam şuan bu durumu bilse bilgisayarı alır gö...
Hocam Yardım edin Nolur yaPanik yapma bizimde 20 senelik fotoğraflar gitmişti geri getirdik ama nasıl getirdik inan unuttum bir programla geliyor.
Hocam hayır komple gitti her şeysiliindiğine emin misin? adını silmiş olabilirsin? tekrardan bi e d gibi bir değer ver düzelebilir
Reis inan isterim ama üstünen 4-5 sene geçti heralde windowsu flaşa kurayım derken hdd yi seçmiştim 100 gb lık içinde 15-20 senelik fotoğrafların bulunduğu disk gitti.Başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü vay be.Hocam Yardım edin Nolur ya