Palo DAYI 👑
80+ Gold
youtubede ıllakı vıdeo var dır bak derımDiğer paralı uygulamalarda var geri geliyor ama 79 dolar isityor
youtubede ıllakı vıdeo var dır bak derımDiğer paralı uygulamalarda var geri geliyor ama 79 dolar isityor
251 gb lık full dolu hdd yi sildim İsmi Annnılar dı ulan dedim şu ismi düzeltiyim Anılar yapayım derkenReis inan isterim ama üstünen 4-5 sene geçti heralde windowsu flaşa kurayım derken hdd yi seçmiştim 100 gb lık içinde 15-20 senelik fotoğrafların bulunduğu disk gitti.Başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü vay be.
Reis biz ücretsiz getirdik para vermeden.251 gb lık full dolu hdd yi sildim İsmi Annnılar dı ulan dedim şu ismi düzeltiyim Anılar yapayım derken
Reis çok değilse bence ver yapacak bir şey yok fotoğraflardan önemli değildir.hepside tezgah hocam hepside paralı
O kadar büyük dosyaları direkt siliyor diye biliyorum ben.Çöp kutusu/geri dönüşüm kutusuna gir dosyaya sağ tık yap "geri yükle"ye tıkla
Veya Windows+X yapınca sanki geri alıyordu ama doğruluğundan emin değilim
Crack kullan (yatırım tavsiyesi değildir)79 dolar reis
crackli lerde key generator bozukCrack kullan (yatırım tavsiyesi değildir)
dün saat 14.30 dan beri bunun için uğraşıyorum hocamCrack kullan (yatırım tavsiyesi değildir)
Daha ucuzu vardır79 dolar reis
Arkadaşlar Galiba benim çözümüm DiskDigger Dis
crackli lerde key generator bozuk
Mesaj otomatik birleştirildi:
dün saat 14.30 dan beri bunun için uğraşıyorum hocam