Neler Yeni

Yanlışlıkla USB Root Hub 3.0'ı Kaldırdım ve Geri Gelmiyor

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Arkadaşlar, eski laptopumla uğraşırken sağlam gözüken ama çalışmayan USB 3.0 portunu bi devre dışı bırakıp açayım da belki düzelir dedim. Aygıt yöneticisine girdim, portu aramaya başladım ve USB Root Hub 3.0 diye bir şey bulup o port zannedip uninstall dedim ama direkt tüm portlarmış. Şu an hiçbir USB portu çalışmıyor ve ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Driver Easy programını denedim fakat bir driver bulmadı. Lütfen acilen yardım edin, akşam Minecraft oynayacaktım 😩

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Arkadaşlar, eski laptopumla uğraşırken sağlam gözüken ama çalışmayan USB 3.0 portunu bi devre dışı bırakıp açayım da belki düzelir dedim. Aygıt yöneticisine girdim, portu aramaya başladım ve USB Root Hub 3.0 diye bir şey bulup o port zannedip uninstall dedim ama direkt tüm portlarmış. Şu an hiçbir USB portu çalışmıyor ve ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Driver Easy programını denedim fakat bir driver bulmadı. Lütfen acilen yardım edin, akşam Minecraft oynayacaktım 😩
Windows update ile driver güncellemeyi dene

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Laptobunun garanti sitesinden indirebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yada buradan intel usb 3.0 drivernı deneyebilirsin

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PCI Root Port bilmem ne bir şey indirdi res atıyorum bakalım o muymuş. Değilse arkadaşın attışı Intel linkini deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar açıldığında port yeniden çalışmaya başladı. La bir port kırık, öbürü de çalışıyordu ama power surge uyarısı vermeye başlayıp sonradan tamamen çalışmayı bıraktı (o portta 4'lü USB hub kullanıyordum muhtemelen aşırı yükledi) ve geriye bir portum kaldı. Mouse takıyorum ve bitiyor 😂

Son düzenleme:
Top Bottom