Yapay Zeka Mühendisliği Okunur mu?

bilgisayar başında yapabileceğin çok fazla meslek var.
bilgisayarlarla çaşışmak için mühendis olmana da gerek yok
yazılım işi de artık her meslekte var.
Bilimsel hesaplamalar , basit uygulamalar , oyunlar , simülasyonlar , finans sektörü , eğitim herkes kullanıyor artık.
bu yüzden bilgisayar ve teknolojiyi seviyorsun diye bilgisayar müh okumak zorunda değilsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel bir arabaya binmek için güzelden ziyade yapıp farklı olabileceğin bir mesleğin olmalı.
Mühendislik için gerçekten çok zorlaman lazım farklı bir yolu bulup o alanda başarılı olmak için çünkü çok fazla mühendis kanıyor piyasada.
Bundan dolayı mühendislik 2 kat daha fazla seviyorsan okumalısın.
eğer lisede fen derslerini fenan görüp anlamadığın için farklı bölümler seçemiyorsan merak etme bir şey öğrenmedin say kendini orada matematiği ile öğrenince anlıyorsun 4 senelik eğitimini
Sadece mühendislik değil sanayi dahil birçok şey geçti aklımdan. Ailemde okuyan çok yok ondan dolayı benim okumamı benden çok istiyorlar. Bende arkamda finansal destek varken okumak istiyorum. Zaten çocukluktn beri yaratıcı projelerim vardı. İlgimden ötürü tercih etmek istiyorum.

Sadece mühendislik değil sanayi dahil birçok şey geçti aklımdan. Ailemde okuyan çok yok ondan dolayı benim okumamı benden çok istiyorlar. Bende arkamda finansal destek varken okumak istiyorum. Zaten çocukluktn beri yaratıcı projelerim vardı. İlgimden ötürü tercih etmek istiyorum.
size tercih etmeyin demedin.
aksine bence edin.
üniversite ortamı görün ve daha önemlisi güzel bir çevre edinmek için çok uygun yerler.
diyeceğim mühendis olmak zorunda değilsiniz okumanızı öneririm ama sadece bölüm olarak daha geniş düşünün.

yapay zeka okuyan birisi kesinlikle işsiz kalmaz. zaten üniversite listesini görmüyormusunuz bilgisayar ve yazılım mühendislikleri yerine yapay zeka kontenjanları açılmaya başlanmış bu demek oluyor ki büyük bir dönüşüm var. yapay zeka alanı mutlaka değerlendirilmeli..

size tercih etmeyin demedin.
aksine bence edin.
üniversite ortamı görün ve daha önemlisi güzel bir çevre edinmek için çok uygun yerler.
diyeceğim mühendis olmak zorunda değilsiniz okumanızı öneririm ama sadece bölüm olarak daha geniş düşünün.
Teşekkür ederim, zaten biyoloji ve kimya alanındada çalışmalar yapıyorum. Patenti firmaya çevirebilirsem üniversiteye gerek kalmaz umarım

yapay zeka okuyan birisi kesinlikle işsiz kalmaz. zaten üniversite listesini görmüyormusunuz bilgisayar ve yazılım mühendislikleri yerine yapay zeka kontenjanları açılmaya başlanmış bu demek oluyor ki büyük bir dönüşüm var. yapay zeka alanı mutlaka değerlendirilmeli..
Kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum ancak kısıtlamalar gözümü korkutmakta biraz

Teşekkür ederim, zaten biyoloji ve kimya alanındada çalışmalar yapıyorum. Patenti firmaya çevirebilirsem üniversiteye gerek kalmaz umarım

Kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum ancak kısıtlamalar gözümü korkutmakta biraz
bence gene gücünüz varsa oku derim.
çevre edinmek ve sosyalleşmek açısından güzel bir kurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,665
Üyeler
183,155
Son üye