Yapıkredi uygulama girmiyor yardımcı olur musunuz?

Peadyte

80+
Reaksiyon skoru
11
merhaba 6-7 aydır girmedim şifre değiştirdim girdim fakat wifi ile giremiyorum mobil veri ile açılıyor uygulama görsel paylaşıyorum verdiği hatayı telefon iphone 14 bu sebeb yüzünden telefonu sıfırlamak istemiyorum sildim yükledim kaç kere nafile müşteri temsilcisini aradım sizin wifide sorun var diyor yoksa mobil veride açılıyor vs dedi ne yapmam gerek türknet kullanıyorum 5g girmiyor 2.4g denedim onda da aynı hata veriyor hep wifi kapatıp mobil veri ile mi giricem hep böyle saçmalık

Ekler

• IMG_0743.webp
    IMG_0743.webp
    47.5 KB · Hit: 35
Banka çalışanı var mı forumda bilemiyorum. Müşteri hizmetleri veya şube size en doğru desteği sağlayacak olan taraftır.

merhaba 6-7 aydır girmedim şifre değiştirdim girdim fakat wifi ile giremiyorum mobil veri ile açılıyor uygulama görsel paylaşıyorum verdiği hatayı telefon iphone 14 bu sebeb yüzünden telefonu sıfırlamak istemiyorum sildim yükledim kaç kere nafile müşteri temsilcisini aradım sizin wifide sorun var diyor yoksa mobil veride açılıyor vs dedi ne yapmam gerek türknet kullanıyorum 5g girmiyor 2.4g denedim onda da aynı hata veriyor hep wifi kapatıp mobil veri ile mi giricem hep böyle saçmalık
Güvenli internet açık olabilir hocam. Turknet demişsin. Turknetten Online İşlemlere gir bakalım. Orada güvenli internet olması lazım.

Güvenli internet açık olabilir hocam. Turknet demişsin. Turknetten Online İşlemlere gir bakalım. Orada güvenli internet olması lazım.
kapalı hocam o ya:/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kapalı hocam o ya
Banka çalışanı var mı forumda bilemiyorum. Müşteri hizmetleri veya şube size en doğru desteği sağlayacak olan taraftır.
aradım sorun sizin internette dedi yapabileceğimiz bir şey yok vs

bu şekilde

ek olarak google üzerinden siteye de giremiyorum hiç bi şekilde açılmıyor

Ekler

• IMG_0752.webp
    IMG_0752.webp
    37.8 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
müşteri hizmetlerini aradım internet kaynaklı diyor

web sitesi de açılmıyor

Ekler

• IMG_0753.webp
    IMG_0753.webp
    23.5 KB · Hit: 10
Son düzenleme:
turknet yazdım böyle cevap geldi ama bilgisayarım yok ve başka telefon tablet denedim onlarda sorun yok açılıyor ama benim telefonda ne uygulama ne web site açılmıyor sadece mobil veri de açılıyor , telefonu sıfırlamak istemiyorum

Ekler

• IMG_0754.webp
    IMG_0754.webp
    147.6 KB · Hit: 13
Geri