Neler Yeni

Yapışık arkadaştan nasıl kurtulunur?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar 11. sınfıım. 9. sınıfta tanıştığım bir arkadaş vardı ama sevmiyorum çocuğu. Ciddi söylüyorum o zamandan beridir sürekli konuşup yazmaya çalışıyor. Hiç bir şekilde yüz vermiyorum hala daha şimdi naber diye yazmış. Engellesem mi ne yapsam?

Son düzenleme:

2mApoo

80+ Silver
Ezik derken ?
Yüzyüze denk geliyor musunuz ? Eğer gelmiyorsanız engelle geç.
Yada en temizi DM den kısıtla ve hiç bakma.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Nasıl ezik?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ezik derken ?
Yüzyüze denk geliyor musunuz ? Eğer gelmiyorsanız engelle geç.
Yada en temizi DM den kısıtla ve hiç bakma.
Ya ne bileyim gurursuz böyle sürekli yanıma geliyor hiç konuşmadığım halde, şimdi diceksiniz bu sana değer verdiğini gösterir falan ama sürekli geliyor bıktırıyor artık. Konuşmamama rağmen böyle. Kısacası muhattabı kesmek istiyorum yani.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya ne bileyim gurursuz böyle sürekli yanıma geliyor hiç konuşmadığım halde, şimdi diceksiniz bu sana değer verdiğini gösterir falan ama sürekli geliyor bıktırıyor artık. Konuşmamama rağmen böyle. Kısacası muhattabı kesmek istiyorum yani.
Öncelikle bu onun ezik olduğunu göstermez.
İkincisi muhatap olmak istemiyorsan açıkça söyle istersen.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle bu onun ezik olduğunu göstermez.
İkincisi muhatap olmak istemiyorsan açıkça söyle istersen.
Durduk yere söylemiyorum Caner ezik muamelesini kolay kolay yapmam bende beyine sahibim.

Direk engelleyeceğim muhtemelen.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Durduk yere söylemiyorum Caner ezik muamelesini kolay kolay yapmam bende beyine sahibim.
Senin dediğine göre yorum yaptım. Beyne sahip olduğunu biliyorum ve seni herkese ezik muamelesi yapan biri olarak da etiketlemedim. Bu çıkışın gereksizdi .
Direk engelleyeceğim muhtemelen.
Yüz yüze yanına gelirse konuşmak istemediğini belirt olsun bitsin.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yüz vermediğin halde geliyorsa cidden dediğin kadar varmış. Konuş, ifade et. Babadı ya da abidi değilsin habire yanıns gelsin, çok haklısın.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yüz vermediğin halde geliyorsa cidden dediğin kadar varmış. Konuş, ifade et. Babadı ya da abidi değilsin habire yanıns gelsin, çok haklısın.
Hocam 2 yıldır 1 kere bile yazmadım veya konuşmadım sadece o gelip konuşuyor cidden çok sıkıldım. Ben okulda yürürken yanıma geliyor naber diyor, iyi deyip hızlı yürüyorum sınıfa giriyorum. Bi bakıyorum teneffüste yine gelmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
Uygunsuz davranış
Arkadaşlar 11. sınfıım. 9. sınıfta tanıştığım bir arkadaş vardı ama çok ezik biri olduğu için bıraktım konuşmayı sevmiyorum çocuğu. Ciddi söylüyorum o zamandan beridir sürekli konuşup yazmaya çalışıyor. Hiç bir şekilde yüz vermiyorum hala daha şimdi naber diye yazmış. Engellesem mi ne yapsam?
allahın iletişim bilmez ezikleri. madem yazmasın istiyorsun, yazma de, istemiyorum de. gelmiş foruma başlık açıyor ya, allahım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
allahın iletişim bilmez ezikleri. madem yazmasın istiyorsun, yazma de, istemiyorum de. gelmiş foruma başlık açıyor ya, allahım
Konu dışında istediğim kadar boş konu açarım seni ilgilendirmiyor.

Mesajlarına biraz baktımda daha 8 günlük çarsın gelene geçene sallamışsın, nerde olduğuna dikkat et dostum;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom