O zaman sıkıntı olmazHocam 1 metreden itibaren belli olmuyor
Görünür yerde 5 metre ileriden belli oluyorsa elenme sebebi diye biliyorum. Görünmeyen yerlerdeki dikiş izi v.b onları tam bilmiyorum ama sorun olmaz yüksek ihtimallekonusu açılmışken ben de sorayım, karnımda 1 parmak uzunluğunda dikiş izi var, apandisit ameliyatı olmuştum önceden, yara görünür bir yerde olunca mı engel oluyor? karnımda böyle bir yara engel midir?
evet engelidr.konusu açılmışken ben de sorayım, karnımda yaklaşık yarım karış uzunluğunda dikiş izi var, apandisit ameliyatı olmuştum önceden, yara görünür bir yerde olunca mı engel oluyor? karnımda böyle bir yara engel midir?
terörist olsam çatışama esnasında seninle yakın dövüş yapmak zorunda kalsam ve gözünde ki yara izini görsem oraya vurmaya çalışırım. Galiba bundanyara izleri neden askerliğe engel oluyor
Hayır kimliğin açığa çıkıyor bir daha karşıma çıktığında kolaylıkla seni tanıyabiliyorum yara izindenterörist olsam çatışama esnasında seninle yakın dövüş yapmak zorunda kalsam ve gözünde ki yara izini görsem oraya vurmaya çalışırım. Galiba bundan
Bu da mantıklıHayır kimliğin açığa çıkıyor bir daha karşıma çıktığında kolaylıkla seni tanıyabiliyorum yara izinden