Neler Yeni

Yardım edin kolsuzummm!!!

Burak1038

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak
Arkadaşlar PS4 de fps oyunları oynuyorum genelde özellikle r6s yaklaşık alalı 1 yıl falan oldu PS4 ü ama bi türlü aim im oturmadı hala bazı yerlerde kontrolfreek , vortex vb. önerdiler analog a takılıyomuş siz ne dersiniz bu işe bunu almak mantıklı mı ? Ayrıca klavye mouse bağlama aparatı öneren oldu fakat şahsen ben bunun hile oldugunu düşünüyorum ama var mı bir öneriniz ?

kubilayer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Kubilay
Şöyle bir şey inceledik :)

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Arkadaşlar PS4 de fps oyunları oynuyorum genelde özellikle r6s yaklaşık alalı 1 yıl falan oldu PS4 ü ama bi türlü aim im oturmadı hala bazı yerlerde kontrolfreek , vortex vb. önerdiler analog a takılıyomuş siz ne dersiniz bu işe bunu almak mantıklı mı ? Ayrıca klavye mouse bağlama aparatı öneren oldu fakat şahsen ben bunun hile oldugunu düşünüyorum ama var mı bir öneriniz ?
o kontrolfreek falan belki bir tık etki eder ama kolun yoksa yapıcak bir şey yok malesef , fazla fazla antrenman yapıp kendini geliştirmelisin.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Klavye ile Mouse bağlanabilen oyunlar sınırlıdır ve eğer bu mümkün ise sadece playstation 4'te ile oynayanlar ile karşılaşmıyorsun bilgisayar ile oynayanlar ile karşılaşabiliyorsun. Yani mouse ve klavye konusunda sıkıntı yok. Aim konusuna geleceksek sensivity ayarlarını düzelt tuşları değiştirebiliyorsan (Fortnite'daki gibi) tuşları oynayışına göre değiştir ve antrenman yap.

exzeriyet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yaşar
COD Warzone ve fortnite gibi bazı oyunlar klavye fare desteği sunuyor.Benim önerim sensivity ayarları ile ve 1 yıl boyunca kol ile fps oyunu oynamaya alışamadıysan klavye fare bağlama aparatı kullanabilirsin.Ben kol ile iyi oynadığım halde fps oyunlarında aparat kullanıyordum.Nedeni rakiplerinde bu tür aparatları kullanarak rekabetçi maçlarda karşına çıkması.Onun dışında spor ,dövüş ve platform oyunlarında kol ile oynamak daha çok zevk veriyor bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,852
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom