Onu geçtim vandalla one tap atsa öldürürü ama kolsuz olduğu için ölüp ağlıyor . (odin kullanmıyorum )Odinin fiyatı çok ucuz çünkü oyundakiler bu yüzden sevmiyor bakın csde m249a 5000 TL falan ne alan var ne de niye aldın diyen. Klasik valorant tayfa eğer oyun o fiyattan oraya koymuşsa o silahı istediğim gibi kullanırım
E orası öyle ben de hiç odin kullanmam vandal ile odin kullananı öldürürüm ama yapacak bişey yokOnu geçtim vandalla one tap atsa öldürürü ama kolsuz olduğu için ölüp ağlıyor . (odin kullanmıyorum )
Bende böyleyim rakip Odin aldım diye sovuyor bana ben zevkten dört köşe oluyorum artık Odin yüzünden hoşuma gitmeye başladı ve bu hiç sağlıklı değil ama çok eğlenceli birinin kudurdugunu görmekGhost yada vandalla rakip öldürünce hiç bişi hissetmezken odin ile birini öldürünce aynn böyle oluyorum
Alıntıyı görüntüle
Elim odine gidiyor sürekli artık sinirimden b tuşunu şökecektim ama laptop bu olmuyor da
Bi tavsiyesi olan varmı?
Abi bende vandal oynardım hatta süvari vandal bile aldım sonra rakip kaybettiği oyuna odin aldı ve herkezi tokatlamaya başladı bende sinirlendim bende alırım dedim odinin turuncu skini de vardı üstüne pembe kaplamayı da aldım çok hoş duruyordu bağımlılık yaptıE orası öyle ben de hiç odin kullanmam vandal ile odin kullananı öldürürüm ama yapacak bişey yok