Neler Yeni

Yardım. inventustan para iadesi alamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Barış Gövercin
Maksimum 10 gün olan iade süresinin bugün 14. günü bitecek arkadaşlar, müşteri hizmetlerini aradığımda benimle dalga geçiyorlar, bankanızı arayın görüşün dediler, bankamı aradığımda hiç bir işlem yapılmadığını söylediler. Bir tane hanım ablamızı koymuşlar telefon başına konuyla alakalı hiç bir bilgisi yok ablanın yetkili birine de bağlayamam diyor. Şikayet edebileceğim bildiğiniz bir yer var mı?

TechNobum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Mahmut Efe Colak
Tuketıcı hakem heyetı vs. kanıtlarla telefon gorusmelerını kayıt altına al

AliBaki

80+
Şikayet var a yaz. Bir de thh ye kanıtlarla git. Müşteri temsilcisine şikayet edeceğini söyle

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
Lanet olası PttAvmden bende kasa aldım.Stokta gözüküyor ama ellerinde kasa yoktu.Hazırlık aşamasında dedi 1 hafta sonra aradım aramasak kimsenin geri dönüş yapacağı yok zaten firma elimizde ürün yok diyor pttavm görüşürün para iadesi isteyin dedi.Ulaşacağımız telefon adresi bile yoktu ŞİKAYET VAR'a şikayet metni oluşturdum yayınladıkları saat içerisinde hemen sitelerinde olmayan bir telefon ile geri dönüş sağladılar.İşte şikayetinizi kaldırın 2 - 4 gün içerisinde iadesi yapılıcak dediler.Tam iadesi 1 ay sonra ödeme yaptığım tarihten itibaren tam 1 ay sonra geri kartıma yattı.Tüketici haklarınada şikayet etmiştim zaten ama geri dönüşü biraz geç oluyor.Şikayet Var'a yaz ve numaralarını arayıp şikayetçi olacağını söyle sürekli aradığını her defasında oyaladıklarını söyle.Bende kaç kere aradım muhasebede deyip başından savıyorlar.En son başka bir adam çıkmıştı o yardımcı oldu.Bir gün sonrada karta para iadesi oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Barış Gövercin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar konuya güncelleme yapayım. Dün mail yağmuruna tuttum ve biraz tehdit ettim, şikayet ederim, dava açarım vs. diye. Bugün para yatmış :))

Top Bottom