Neler Yeni

Yardım laptopuma kendim format attım böyle bir hata alıyorum.

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
nvidia geforce gtx 1050
Yine DDU ile ekran kartınızın sürücülerini kaldırıp bunu yükleyin: https://tr.download.nvidia.com/Windows/461.40/461.40-desktop-win10-64bit-international-whql.exe

Yusuf74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf Özdilkural
Yine DDU ile ekran kartınızın sürücülerini kaldırıp bunu yükleyin: https://tr.download.nvidia.com/Windows/461.40/461.40-desktop-win10-64bit-international-whql.exe

ha birde şuan dediğiniz şeyi indirdim şunu söylemek istiyorum intel r hd graphics 630 isimli bir paylaşımlı oluyor galiba bundan da var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linkteki sürücüyü indirdim ddu ile sürücüleri sildim indirdiğim sürücüyü kurdum kurduktan hemen sonra yine mavi ekran verdi GeForce Experience açılmadan mavi ekran verdi @Hyphast

şuan normal kullanımda bile mavi ekran alıyorum @Hyphast

Son düzenleme:

Yusuf74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf Özdilkural
şaunlık bir sıkıntı yok normal kullanımda 1 kere mavi ekran yedim casper yetkili servisine götürmeyi düşünüyorum fiyat çok patlar mı sizce çünkü düzelicek gibi değil casper aldıgım güne de lanet olsun garantisi bittiği gibi bozulmaya başladı zaten garantisi varkende yaklaşık 5 6 kere tamire gönderdim sürekli bir sıkıntı ısınma problemi ama yapabilecek bir şey yok kendim çalıştım üzerine de biraz babam koydu ancak buna param yetti.
@Hyphast

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Güvenli modda ekran kartınızın DDU ile sürücülerini tekrardan kaldırıp Windows Update çalıştırır mısınız?

Yusuf74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf Özdilkural
Windows update yapamıyorum zaten güncelsiniz diyor.
Güvenli modda ekran kartınızın DDU ile sürücülerini tekrardan kaldırıp Windows Update çalıştırır mısınız

DDU ile paylaşımlı ekran kartını da sildim şuan Windows update kimsindan güncellemesini yapıyorum.

Son düzenleme:

Yusuf74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf Özdilkural
Olmayacak galiba @Hyphast ilgilendiğin için teşekkür ederim kusura bakma uğraştırdım seni olmamış olsa bile eline sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,249
Üyeler
166,904
Son üye
iganony
Top Bottom