Arkadaşlar öncede ekran kartı zaman aşımı hatasi aliyodum xmp kapattim ve geçti şimdide fifa oynarken pc kendine reset atiyor ve zırrr diye ses geliyor lütfen yardım edin konuyu ikinci kez açtım cevap vermeyincede çoklu konu diye kapatiyolar
Söylediğin ses kasanın içinden mi geliyor yoksa hoparlörden mi ?Arkadaşlar öncede ekran kartı zaman aşımı hatasi aliyodum xmp kapattim ve geçti şimdide fifa oynarken pc kendine reset atiyor ve zırrr diye ses geliyor lütfen yardım edin konuyu ikinci kez açtım cevap vermeyincede çoklu konu diye kapatiyolar
hoparlorSöylediğin ses kasanın içinden mi geliyor yoksa hoparlörden mi ?
Anakart arızalı gibi görünüyorhoparlor
baska fıkrı olan varmıAnakart arızalı gibi görünüyor
İşlemci sıcaklığını ekran kartı sıcaklığını oyun içi kontrol edebilir misin anormal ısınma olabilirbaska fıkrı olan varmı
en fazla 50 derece oluyo ama kapanmadan once anıden 80e fırlıyomu falan onu hıc goremedmİşlemci sıcaklığını ekran kartı sıcaklığını oyun içi kontrol edebilir misin anormal ısınma olabilir
konu yukseltmede kalmadı gecmıs olsunen fazla 50 derece oluyo ama kapanmadan once anıden 80e fırlıyomu falan onu hıc goremedm
İşlemci ve ekran kartını stres testine sok sonuçları at yardımcı olalımen fazla 50 derece oluyo ama kapanmadan once anıden 80e fırlıyomu falan onu hıc goremedm
Mesaj otomatik birleştirildi:
konu yukseltmede kalmadı gecmıs olsun
Reis korkmana gerek yok gerekli bilgileri at arkadaslar yardimci olur zatenbaska fıkrı olan varmı
knk yarın atıcam bakarsınİşlemci ve ekran kartını stres testine sok sonuçları at yardımcı olalım
Etiketlersin, iyi akşamlarknk yarın atıcam bakarsın
sanadaEtiketlersin, iyi akşamlar