Neler Yeni

-Yardım- Raleigh elektrikli bisiklet ile alakalı soru

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1 ay falan olmuştur alalı. Bir kaç sıkıntısını gördük. 1. olarak bisikleti sürerken batarya/motor (tam bir bilgim yok. Birisi devreden çıkıyor) devreden çıkıyor. Arada çalışıyor. Bir tane gidonun orda açma tuşu var. Açılınca mavi yanıyor. Arada o gidiyor tekrar geliyor. Kalkışta problem olmuyor direkt çalışıyor ama biraz sürünce gücü kesiyor anladığım kadar. Bir de son olarak ben bir keresinde bataryayı kapatmıştım. Batarya/motor daha iyi güç veriyordu. Anlamadım. Babamın bir elektrikçi bir arkadaşı vardı. Ona verdik bataryayı. Sağlam dedi. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? 2. olarak bisiklettin bataryası/motoru max. 25km/h gidiyor. Ondan sonrasını sen ne kadar basabilirsen gider. 8. viteste (son vitesi) 25km/h nin yukarısına giderken vites takılıyor. Hem ses çıkıyor hem de o sırada pedal çevrilmiyor. Yarım saniye falan sürüyor. Vitese limitör mü koymuşlar yoksa viteste sıkıntı mı var? Yavaş gidince böyle bir şey yaşamadım. Bu bisikleti nereye götürebilirim?
İnternetten baktım ama bir tek bunu buldum. Bizimkiyle aynısı.
RALEIGH IMPULSE E-CITY ELEKTRIKLI SEHIR BISIKLETI İlan No: 1084545109
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...y-elektrikli-sehir-bisikleti-1084545109/detay

Top Bottom