Neler Yeni

[YARDIM] Ramler 3200mhz ama anakartta 2666mhz olarak çalışıyor.

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
Bu konuda bir çözüm bulunamadı arkadaşlar. Takip eden varsa kasayı geri yolladım kontrollerini yapıp geri yollayacaklar. Umarım yurtiçi kargo bilgisayarımı parçalamaz😊

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
Anakartin 2666Mhz destekliyorsa ondandır yada Ramlerde birinin frekansı düşüktur
Anakart 4600mhz'ye kadar destekliyor.
Üstte daha XMP nasıl açılıyor demişsin araştırmadığın belli kanka.
Araştırdım farkındaysan arkadaşın attığı videoyu zaten denedim demişim. Forumda yazılan her şeyi denedim. Benim sorunum çözülmedi yolladık kasayı.

Sagittarius

80+ Silver
Anakart 4600mhz'ye kadar destekliyor.

Araştırdım farkındaysan arkadaşın attığı videoyu zaten denedim demişim. Forumda yazılan her şeyi denedim. Benim sorunum çözülmedi yolladık kasayı.
Ram tam markası nedir Ram frekansı düşük olabilir

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
Konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın ama şöyle bir dönüş aldım gaming gen tr ekibinden. "2666 Mhz olarak gözüken Ram’ in temel çalışma frekansıdır."

Böyle bir şey mümkün olabilir mi arkadaşlar?

Sonrasında işte cpuz programı ile bakacağız 1600 falan görünürse sorun yok minvalinde bir şeyler yazmışlar.

Konuya hakim olan birileri varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Madem öyleydi benden neden bilgisayarı göndermemi istediniz dedim cevap yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"O değer orada herzaman 2666 Mhz olarak gözükür. " diye eklemişler onu yazmayı unutmuşum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın ama şöyle bir dönüş aldım gaming gen tr ekibinden. "2666 Mhz olarak gözüken Ram’ in temel çalışma frekansıdır."

Böyle bir şey mümkün olabilir mi arkadaşlar?

Sonrasında işte cpuz programı ile bakacağız 1600 falan görünürse sorun yok minvalinde bir şeyler yazmışlar.

Konuya hakim olan birileri varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Madem öyleydi benden neden bilgisayarı göndermemi istediniz dedim cevap yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"O değer orada herzaman 2666 Mhz olarak gözükür. " diye eklemişler onu yazmayı unutmuşum.
xmp açmazsan evet öyle

Prometeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sedat Doğan
Arkadaşlar merhaba. gaming gen tr'den aldığım sistemde biosu güncellememe rağmen ramlerimi 3200 olarak ayarlayamıyorum. gerekli ayarları yapıp çıktığımda pc açılmıyor ve tekrar biosa yönlendiriyor F1 ile.

sistemin şu ama işlemcim 5600.

yardımcı olursanız sevinirim. müşteri hizmetlerinden de bir yardım bekliyorum mail attık bir de size danışmak istedim.
işlemciye overclock çektiysen iptal et düzelir.

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
Takip eden varsa diye güncelleme geçiyorum.

Anakarta arıza tespit etmişler ve değişimi yapılacakmış.

Top Bottom