Anakartin 2666Mhz destekliyorsa ondandır yada Ramlerde birinin frekansı düşükturYardımcı olabilecek kimse yok mu kontrol için kasayı geri yollamayalım boşuna?
Üstte daha XMP nasıl açılıyor demişsin araştırmadığın belli kanka.Çözümü yok forumda.
Anakart 4600mhz'ye kadar destekliyor.Anakartin 2666Mhz destekliyorsa ondandır yada Ramlerde birinin frekansı düşüktur
Araştırdım farkındaysan arkadaşın attığı videoyu zaten denedim demişim. Forumda yazılan her şeyi denedim. Benim sorunum çözülmedi yolladık kasayı.Üstte daha XMP nasıl açılıyor demişsin araştırmadığın belli kanka.
Ram tam markası nedir Ram frekansı düşük olabilirAnakart 4600mhz'ye kadar destekliyor.
Araştırdım farkındaysan arkadaşın attığı videoyu zaten denedim demişim. Forumda yazılan her şeyi denedim. Benim sorunum çözülmedi yolladık kasayı.
Ram tam markası nedir Ram frekansı düşük olabilir
Yolladık gitti hallederler artık bizlik bir şey kalmadıxmp açmış zaten, xmp açtığı için biosa atıyor.
BIOS'ta XMP(Intel)/DOCP(AMD
xmp açmazsan evet öyleKonuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın ama şöyle bir dönüş aldım gaming gen tr ekibinden. "2666 Mhz olarak gözüken Ram’ in temel çalışma frekansıdır."
Böyle bir şey mümkün olabilir mi arkadaşlar?
Sonrasında işte cpuz programı ile bakacağız 1600 falan görünürse sorun yok minvalinde bir şeyler yazmışlar.
Konuya hakim olan birileri varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Madem öyleydi benden neden bilgisayarı göndermemi istediniz dedim cevap yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
"O değer orada herzaman 2666 Mhz olarak gözükür. " diye eklemişler onu yazmayı unutmuşum.
işlemciye overclock çektiysen iptal et düzelir.Arkadaşlar merhaba. gaming gen tr'den aldığım sistemde biosu güncellememe rağmen ramlerimi 3200 olarak ayarlayamıyorum. gerekli ayarları yapıp çıktığımda pc açılmıyor ve tekrar biosa yönlendiriyor F1 ile.
sistemin şu ama işlemcim 5600.
BLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
yardımcı olursanız sevinirim. müşteri hizmetlerinden de bir yardım bekliyorum mail attık bir de size danışmak istedim.