Klasık bilgisayarcı. Korsan windows kurmuş kms yapmış ve virüs bulaşmış. Kendiniz adam gibi temiz format atın.dostlar bilgisayarım mahalledeki tamirciye gitti ve format atıldı format atıldıktan sonra bazı sapık sitelerden sapık bildirim geliyor bu durumu nasıl çözebilirim
bende attım ama yinede sapık bildirimler geliyorKlasık bilgisayarcı. Korsan windows kurmuş kms yapmış ve virüs bulaşmış. Kendiniz adam gibi temiz format atın.
Düzgün format attığınıza emin misiniz?bende attım ama yinede sapık bildirimler geliyor
Sircam . exe diye bir dosya var bide o ney bilmiyorum ama tamirci pc hızlanır diye kurmuş hiç tıklamadım o nedir bilen varmı ?Klasık bilgisayarcı. Korsan windows kurmuş kms yapmış ve virüs bulaşmış. Kendiniz adam gibi temiz format atın.
evetDüzgün format attığınıza emin misiniz?
Virüs o işte. Bütün bölümleri silerek temiz format atın. O bilgisayarcıya da birdaha gitmeyin.Sircam . exe diye bir dosya var bide o ney bilmiyorum ama tamirci pc hızlanır diye kurmuş hiç tıklamadım o nedir bilen varmı ?
bilgisayar mühendisi arkadaşımda attı 2 kere ama yine siram . exe diye bir şey duruyor bir türlü silemedikDüzgün format attığınıza emin misiniz?
nasıl silinebilir ?Virüs o işte. Bütün bölümleri silerek temiz format atın. O bilgisayarcıya da birdaha gitmeyin.
Fotoğrafını atma ihtimaliniz var mı? Ve format atarken diskte ki bütün bölümleri silip formatladınız değil mi?bilgisayar mühendisi arkadaşımda attı 2 kere ama yine siram . exe diye bir şey duruyor bir türlü silemedik
yeni hdd alsam gider mi ?Virüs o işte. Bütün bölümleri silerek temiz format atın. O bilgisayarcıya da birdaha gitmeyin.
Gerek yok silinebilir düzgün bir format atarak.yeni hdd alsam gider mi ?
telefonum yanımda değil ekran görüntüsü de alamıyorum sadece google chorme ve cs1.6 ya girebiliyorum ne altf4 nede win r yapabiliyorumFotoğrafını atma ihtimaliniz var mı? Ve format atarken diskte ki bütün bölümleri silip formatladınız değil mi?
youtube da varmıdır düzgün temiz format nasıl atılır diyeGerek yok silinebilir düzgün bir format atarak.
Klavyeden PrtSc tuşuna basın ardından buraya yazdığınız kısma ctrl v yapın olur.telefonum yanımda değil ekran görüntüsü de alamıyorum sadece google chorme ve cs1.6 ya girebiliyorum ne altf4 nede win r yapabiliyorum