Neler Yeni

(YARDIM) Samsung Güncellenemiyor (Orjinal Samsung Root una nereden ulaşabilirim?)

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Yusuf Armanc
Şu an bir Samsung Note 10+ kullanıyorum ama bootloader ını kapatmayı bilmediğimden (OEM Kilidi açık yani) Android 12 ye güncelleyemiyorum. Nasıl bootloader ı kilitlerim ve telefon şu an Andoid 9 sürümünde. Bir de bunu bilgisayarsız yapmam mümün mü? Değilse hangi program lazım?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Yaparsan "kg status" prenormal olarak degisebilir (operator satislilarin cogu ve kuzey amerika modellerinde) ve tekrar acmak istediginde acamayabilirsin. Bilgisayar kullanarak yaparsin ama normalde de olmasi lazim, hatanin ekran goruntusunu atarsan bakabilirim.

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Yusuf Armanc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaparsan "kg status" prenormal olarak degisebilir (operator satislilarin cogu ve kuzey amerika modellerinde) ve tekrar acmak istediginde acamayabilirsin. Bilgisayar kullanarak yaparsin ama normalde de olmasi lazim, hatanin ekran goruntusunu atarsan bakabilirim.
Bu telefon Irak tan alınmış ve şu anda IMEI attırılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1737047102596.png

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Yusuf Armanc
bootloader acik diye degil sistem bilesenleri degistirilmis, recovery falan baska bir recovery ile degisti ise taniyamaz ve guncellemeyi yapamaz
Parça değişiminden bahsediyorsanız Ekranı ve güç girişi bozulmuştu ama Samsung un Tamir Bölümüne götürüp orjinal parçalar ile yenilemiştim.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Parça değişiminden bahsediyorsanız Ekranı ve güç girişi bozulmuştu ama Samsung un Tamir Bölümüne götürüp orjinal parçalar ile yenilemiştim.
yok o degil

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
S21 ultra 5g Exynos kullandım bir ara SM-G998N imei atılmıştı ama tamamen türkçe değildi.

Her güncellemeyi alıyordu. Galiba senin yazılımı da değiştirmişler root falan mı yapılır acaba onun ile alakalı olabilir mi

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Yusuf Armanc
S21 ultra 5g Exynos kullandım bir ara SM-G998N imei atılmıştı ama tamamen türkçe değildi.

Her güncellemeyi alıyordu. Galiba senin yazılımı da değiştirmişler root falan mı yapılır acaba onun ile alakalı olabilir mi
Alındığında da böyleydi ama işin garip yani kutudan çıkarken böyle değildi ve geliştirici seçeneklerinden OEM kilidi açık gözüküyor ama kapatamıyorum. Bir de attığım fotoğraf aynı hatayı yaşayan başka bir telefon ama nasıl çözüldüğünü bulamadığımdan bu konuyu oluşturdum.

Bilgisayara falan bağlanma vardı

Magisk manager diye bir uygulama var ama açılmıyor

Son düzenleme:

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
bilgisayar bul telefon icin wifi debbug ile de adb shell kullanarak bir kac sey yaparsinda sistemin acik olmasi lazim wifi bagli kalmasi icin, oyle de downloada gecirmedigin icin olmaz

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Alındığında da böyleydi ama işin garip yani kutudan çıkarken böyle değildi ve geliştirici seçeneklerinden OEM kilidi açık gözüküyor ama kapatamıyorum. Bir de attığım fotoğraf aynı hatayı yaşayan başka bir telefon ama nasıl çözüldüğünü bulamadığımdan bu konuyu oluşturdum.

Bilgisayara falan bağlanma vardı

Magisk manager diye bir uygulama var ama açılmıyor
Root atılmış hocam büyük ihtimalle o izin vermiyor güncelleme yapmaya

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
521