Neler Yeni

Yardımcı olabilecek birisi varmi

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar kendi dalgınlığımdan dolayı benim olmayan bir miktar parayı (bazı arkadaşlar için çok komik gelebilir cüzi bir miktar fakat benim için yüksek bir meblağ 500 TL) kaybettim en geç 1 ağustosa tamamlamam gerekiyor ücreti elimde 50 tl var bu parayı nasıl katlayabilirim legal veya illegal olarak kazanç sağlamamin yolları nelerdir bilen birisi varsa lutfen yazsin illegal, cezası olsa bile yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Borç istemiyor, borç alsa yine o parayı ödemek için çalışacak.

Dostum günlük işler var. Günlüğü 100 -150 neyse. O işlere günlük gidebilirsin.
Hocam yaşım küçük olduğu için problem oluyor internet üzerinden bişe yapmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Borç istemiyor, borç alsa yine o parayı ödemek için çalışacak.

Dostum günlük işler var. Günlüğü 100 -150 neyse. O işlere günlük gidebilirsin.
Hocam 500 tl üzerinde satabileceğim pc parçası ne vardır yani satsam bile pc çalışmaya devam edecek

Son düzenleme:

LaketrooS

80+ Silver
Hayır borç değil zaten hediye
Hediye aldıklarım teker teker gidince hayatımdan bende hediye almayı bıraktım. Şimdide bana hediye alma zamanı papara atım mı knk xd

Hocam yaşım küçük olduğu için problem oluyor internet üzerinden bişe yapmam gerekiyor

Hocam 500 TL üzerinde satabileceğim pc parçası ne vardır yani satsam bile pc çalışmaya devam edecek
Knk yaşın kaç Allah aşkına. 14 yaşından küçüksen yani bilmiyorum tefeciden mi aldın parayı da kaybettin bu kadar telaşlisin?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Hocam 500 TL üzerinde satabileceğim pc parçası ne vardır yani satsam bile pc çalışmaya devam edecek
Bilgisayarın ne? Ekran kartın iyiyse mining yapabilirsin ama dediğin süreye kadar ancak 100TL civarı kâr bırakır sanırım 😅

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Bilgisayarın ne? Ekran kartın iyiyse mining yapabilirsin ama dediğin süreye kadar ancak 100TL civarı kâr bırakır sanırım 😅
gtx 1650 hocam satsam 500 tl alsam içinden 500 tl eksiğe aynı ekran kartını alabılırmıyım

Top Bottom