Çüş 27 dolar mı bunun vergisiAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ben yaptım ama 27 dolar vergi ücreti çıkıyor. Niye böyle bilen var mı?
Çüş 27 dolar mı bunun vergisiAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ben yaptım ama 27 dolar vergi ücreti çıkıyor. Niye böyle bilen var mı?
Ben de bunun için uğraşıyordumAlıntıyı görüntüle
hocam selam, bu kes onu kampanyasında 96.68 e kadar geldim ancak her kişi tıkladığında 0.01 ilerletiyor bu normal mi? yani 99 olmam için 222 hesap mı lazım?Kanka bende de aynısı oluyor ya 98.87 yaptım sonra bu hatayı verdi. Çözdünüz mü hocam?
Evet şuan bende de öyle uğraşmasam mı diye düşünüyorumhocam selam, bu kes onu kampanyasında 96.68 e kadar geldim ancak her kişi tıkladığında 0.01 ilerletiyor bu normal mi? yani 99 olmam için 222 hesap mı lazım?
bende anlamadım o kadar ugrastık çözümü yok mu acabaÇüş 27 dolar mı bunun vergisi
Kaç kişiye yaptırtın ben şuan 97 deyimbende anlamadım o kadar ugrastık çözümü yok mu acaba
Bu arada ben 40 50 tl bekliyordum 27 dolarda MAŞALLAH bu arada 27 dolar olabilir bu tip ürünlerde vergi baya yüksekbende anlamadım o kadar ugrastık çözümü yok mu acaba
219 liraya denk geliyor. Ürün zaten 300 lira civarında satılıyor aliexpresste. anlamı yok yani böyle olursaKaç kişiye yaptırtın ben şuan 97 deyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ben 40 50 TL bekliyordum 27 dolarda MAŞALLAH bu arada 27 dolar olabilir bu tip ürünlerde vergi baya yüksek
türkiye de yaşıyoruz aliexpressin bir suçu yok kaç kişiyw yaptırttın bende ona göre yapıcam219 liraya denk geliyor. Ürün zaten 300 lira civarında satılıyor aliexpresste. anlamı yok yani böyle olursa
20 civarı felandır.türkiye de yaşıyoruz aliexpressin bir suçu yok kaç kişiyw yaptırttın bende ona göre yapıcam