Modem arayüzüne gir wifi ayarlarını aç kanalları ikiye ayır 2.4ghz ve 5ghz diye muhtemelen 2.4 den bağlanıyor wifi ile de wifi 5 kanalında denetürknet adında tek bir kanal var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en iyisi birkaç gün beklemek
wifi için olanına bakmıştım 72ydi ethernet bağlı olması gerekiyormu orayı ayarlamak içinBurayı kontrol et eğer 100mbps yazıyorsa ayarlardan değiştirmen gerekir.
Biraz yukarıda yazdığım sorulara cevap verirseniz sorununuzu çözmüş olacağız.wifi için olanına bakmıştım 72ydi ethernet bağlı olması gerekiyormu orayı ayarlamak için
Wifi de böyle görünür. Tam verim almak için ethernet portunun kullanılması lazım. Cihaz özelliklerini bilmediğim için bir şey diyemiyorum.wifi için olanına bakmıştım 72ydi ethernet bağlı olması gerekiyormu orayı ayarlamak için
Biraz yukarıda yazdığım sorulara cevap verirseniz sorununuzu çözmüş olacağız.
Telefon:Mate 20 liteModeminizin modeli nedir? Telefonunuzun modeli nedir ve bilgisayarınızdaki kablosuz ağ kartın yani wifi kartının modeli nedir?
eve çektikleri yeni kablo cat6 değilmidirkiTelefon wifi5 destekli olduğu için 100 üstü almanız normal.
Laptop wifi kartınız wifi4 desteklediğinden 100 üstü alamazsınız; 50-60 civarı almanız normal.
Laptop ethernet portu Gigabit; 100 üstü almanız için cat6 kabloyla deneyin.