O zaman yapacağımız tek bir şey var, tam sistemi alacağın zaman yani paran olduğu zaman, bana ulaşabilir yada konu açabilirsin. Konu açtığında beni etiketlersen kesinlikle görürüm. Bu sistem zaten 15 gün sonraya kadar kalmaz. Umarım çok fazla zam gelmez sen alana kadar, yoksa ddr5 sistem biraz zor dediğim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet onu beklemekte güzel olabilir ama ne zaman sistem çıkartacak o belli değil. Psu ve anakart sıkıntı çıkartmaz şanssızlık harici. Bitfenix kasa ve psu kendim de kullanıyorum.
Özelleştirmeleriyle beraber açılması gerek linkin 23.400 mü ne tutuyor.
Bütçe artarsa da bunu düşünebilirsin. Am5 soket ve çok daha iyi performans alacağın bir sistem fakat anakartı giriş seviyesi kalıyor ötekine göre ve kule tipi işlemci soğutucu lazım.
Hocam daha yeni yeni yıla girdik ve fiyatlar korkunç şekilde artmış. Sen ayın 15'in de alıcam demiştin sistemi o zamana kadar beklemeni ve forumu takip etmeni önericem. Malesef güzel bir sistem yok.
Hocam daha yeni yeni yıla girdik ve fiyatlar korkunç şekilde artmış. Sen ayın 15'in de alıcam demiştin sistemi o zamana kadar beklemeni ve forumu takip etmeni önericem. Malesef güzel bir sistem yok.