Neler Yeni

Yarın alabileceğim bir sistem önerir misiniz

babuba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Babu
O zaman yapacağımız tek bir şey var, tam sistemi alacağın zaman yani paran olduğu zaman, bana ulaşabilir yada konu açabilirsin. Konu açtığında beni etiketlersen kesinlikle görürüm. Bu sistem zaten 15 gün sonraya kadar kalmaz. Umarım çok fazla zam gelmez sen alana kadar, yoksa ddr5 sistem biraz zor dediğim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet onu beklemekte güzel olabilir ama ne zaman sistem çıkartacak o belli değil. Psu ve anakart sıkıntı çıkartmaz şanssızlık harici. Bitfenix kasa ve psu kendim de kullanıyorum.
Teşekkürler yardımcı olduğun için hocam. Ben konu açarım o zaman. Zaten peşin alacağım taksite faiz koyuyorlar maalesef

babuba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Babu

Özelleştirmeleriyle beraber açılması gerek linkin 23.400 mü ne tutuyor.

Bütçe artarsa da bunu düşünebilirsin. Am5 soket ve çok daha iyi performans alacağın bir sistem fakat anakartı giriş seviyesi kalıyor ötekine göre ve kule tipi işlemci soğutucu lazım.

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5...me-b450m-k-ii-hikvision-512gb-hikvision-16gb/ bu nasıl hocam 1 TB SSD yapıcam ama kasayı değiştiremiyoruz

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Peki hocam bulunca atabilirsen güzel olur.
Hocam daha yeni yeni yıla girdik ve fiyatlar korkunç şekilde artmış. Sen ayın 15'in de alıcam demiştin sistemi o zamana kadar beklemeni ve forumu takip etmeni önericem. Malesef güzel bir sistem yok.

babuba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Babu
Hocam daha yeni yeni yıla girdik ve fiyatlar korkunç şekilde artmış. Sen ayın 15'in de alıcam demiştin sistemi o zamana kadar beklemeni ve forumu takip etmeni önericem. Malesef güzel bir sistem yok.
Bi anda 3 k koymaları şaka gibi 23 Luk sistem 28 olmuş... Ayın ortalarına kadar takipte olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,005
Üyeler
164,420
Son üye
swencx23
Top Bottom