FurkanCaglar
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Bence alinmazHerkese iyi forumlar ekteki sistem sizce alınır mı bütçemi en fazla 2k daha artırabilirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Bence alinmaz
Pahali copHerkese iyi forumlar ekteki sistem sizce alınır mı bütçemi en fazla 2k daha artırabilirim.
Ne gibi bir problem olurBence alinmaz
Gereksiz pahalı bu fiyata daha iyi bulunabilir.Herkese iyi forumlar ekteki sistem sizce alınır mı bütçemi en fazla 2k daha artırabilirim.
Problemden ziyade bu fiyata cok daha kaliteli sistem alirsinNe gibi bir problem olur
böyle kötülemek yerine;Pahali cop
böyle öneriler yapmak nihai kullanıcının hevesini kaçırmamaya biraz da olsa katkı sağlayabilir.Gereksiz pahalı bu fiyata daha iyi bulunabilir.
Kesinlikle katılıyorum hocam. Ya da direkt siteler taranıp daha iyi olacağını düşündüğümüz sistem linklerini de paylaşabiliriz.böyle kötülemek yerine;
böyle öneriler yapmak nihai kullanıcının hevesini kaçırmamaya biraz da olsa katkı sağlayabilir.
Hocam acele etme bu fiyatlara 16Gb Vramli 4060 TI sistem buluruz. Bekle diğer arkadaşlar da görsünler konuyu, elindeki bütçeyi en verimli şekilde kullan.Herkese iyi forumlar ekteki sistem sizce alınır mı bütçemi en fazla 2k daha artırabilirim.
Teşekkür ederim usta yaşadığım şehirde vatan ve media var güvenilir başka bir işletme yok bildiğim kadarıyla o sebeple buralardan toplamayı düşünmüştüm internette çoğu sayfa vade farkı istiyor taksitteKesinlikle katılıyorum hocam. Ya da direkt siteler taranıp daha iyi olacağını düşündüğümüz sistem linklerini de paylaşabiliriz.
Post automatically merged:
Hocam acele etme bu fiyatlara 16Gb Vramli 4060 TI sistem buluruz. Bekle diğer arkadaşlar da görsünler konuyu, elindeki bütçeyi en verimli şekilde kullan.![]()