Yarın alacağım sizce nasıl

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
37000
Herkese iyi forumlar ekteki sistem sizce alınır mı bütçemi en fazla 2k daha artırabilirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Ekler

• IMG_6232.png
    IMG_6232.png
    346.3 KB · Hit: 191
  • IMG_6233.png
    IMG_6233.png
    278.5 KB · Hit: 193
37k ya kaliteli parçalardan oluşan rx7700xt yada 4060 ti sistemler geliyor diye biliyorum.

böyle kötülemek yerine;

böyle öneriler yapmak nihai kullanıcının hevesini kaçırmamaya biraz da olsa katkı sağlayabilir.
Kesinlikle katılıyorum hocam. Ya da direkt siteler taranıp daha iyi olacağını düşündüğümüz sistem linklerini de paylaşabiliriz.
Post automatically merged:

Herkese iyi forumlar ekteki sistem sizce alınır mı bütçemi en fazla 2k daha artırabilirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Hocam acele etme bu fiyatlara 16Gb Vramli 4060 TI sistem buluruz. Bekle diğer arkadaşlar da görsünler konuyu, elindeki bütçeyi en verimli şekilde kullan. 😊

Kesinlikle katılıyorum hocam. Ya da direkt siteler taranıp daha iyi olacağını düşündüğümüz sistem linklerini de paylaşabiliriz.
Post automatically merged:

Hocam acele etme bu fiyatlara 16Gb Vramli 4060 TI sistem buluruz. Bekle diğer arkadaşlar da görsünler konuyu, elindeki bütçeyi en verimli şekilde kullan. 😊
Teşekkür ederim usta yaşadığım şehirde vatan ve media var güvenilir başka bir işletme yok bildiğim kadarıyla o sebeple buralardan toplamayı düşünmüştüm internette çoğu sayfa vade farkı istiyor taksitte

Geri