Neler Yeni

Yardım Yarın bundan alıyorum okey miyiz?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Bütçe
29
Uzun süre araştırmalarım sonucu bütçeme göre giriş-orta seviye bir laptop buldum ve yarın sipariş vereceğim inşallah. Yönetim Bilişim okuyorum, yazılım için ve arada csdir valodur oynayacağım, arada dümenden 3A (RDR2, GOW tarzı yani çoğunlukla eski) girerim. Bu laptoptan daha F/P sini bulamadım ama yine de adettendir foruma sorayım dedim. Önerilerinizi alayım.
Not:
İşlemci: kâfi
Ekran kartı: kâfi
Ram: kâfi
SSD: 1TB ye tamamlamak için sata girişi varsa (yok diye duydum tam bilmiyorum) SSD yoksa 512gb bir SD kart almayı düşünüyorum. SD kart uzun vadeli depolama alanı olarak kullanılır mı onu da merak ediyorum açıkçası.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Ryzen işlemcili modeli vardı bunun o daha iyidi sanki

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
bugün mü sipariş vereceksin

Son düzenleme:

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Uzun süre araştırmalarım sonucu bütçeme göre giriş-orta seviye bir laptop buldum ve yarın sipariş vereceğim inşallah. Yönetim Bilişim okuyorum, yazılım için ve arada csdir valodur oynayacağım, arada dümenden 3A (RDR2, GOW tarzı yani çoğunlukla eski) girerim. Bu laptoptan daha F/P sini bulamadım ama yine de adettendir foruma sorayım dedim. Önerilerinizi alayım.
Not:
İşlemci: kâfi
Ekran kartı: kâfi
Ram: kâfi
SSD: 1TB ye tamamlamak için sata girişi varsa (yok diye duydum tam bilmiyorum) SSD yoksa 512gb bir SD kart almayı düşünüyorum. SD kart uzun vadeli depolama alanı olarak kullanılır mı onu da merak ediyorum açıkçası.

cs+valo 240fps üstünü alamazsın diğer gow vb oyunlarda 40fps zor veriyor bilgine

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
cs+valo 240fps üstünü alamazsın diğer gow vb oyunlarda 40fps zor veriyor bilgine
240 fps almayı niye isteyeyim? Gow gibi oyunlarda 40 fps hangi ayarlarda zor veriyor, test videolarında RDR2 1080p Ultra ayarlarda 50 fps civarı veriyor.. Zaten oyun ikinci planda, bütçem bu daha iyi bir laptop önerin varsa buyur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce baktım GOW ultrada dlss kapalıyken 50 fps veriyor aşağı yukarı.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
240 fps almayı niye isteyeyim? Gow gibi oyunlarda 40 fps hangi ayarlarda zor veriyor, test videolarında RDR2 1080p Ultra ayarlarda 50 fps civarı veriyor.. Zaten oyun ikinci planda, bütçem bu daha iyi bir laptop önerin varsa buyur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce baktım GOW ultrada dlss kapalıyken 50 fps veriyor aşağı yukarı.
hocam kendim kullandım med ayarlarda 40fps aldım victus 15 de de aynı oranlar vardı genede genel olarak size kalmış

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
hocam kendim kullandım med ayarlarda 40fps aldım victus 15 de de aynı oranlar vardı genede genel olarak size kalmış
Hangi model sendeki kanka, özellikleri aynı mı? Bu kadar fark olması imkansız çünkü.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
i5 13500h rtx 4050 model + i513500h rtx3050ti lı versiyonu kullandım
Bir önceki kasanın aynı konfigürasyonlu modelini denedin ve testlerde gösterilene göre uçurum bir fark gördün. Ya testler yalan söylüyor ya da sen test ederken bir aksilik oldu, bilemem. Eninde sonunda bu fiyat aralığında en F/P laptop bu ve sanırım bunu alacağım. Oyunlarda güzel sonuç vermedi diye 15k arttırıp 4060 alacak değilim. Daha iyisi varsa önerebilirsiniz.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Bir önceki kasanın aynı konfigürasyonlu modelini denedin ve testlerde gösterilene göre uçurum bir fark gördün. Ya testler yalan söylüyor ya da sen test ederken bir aksilik oldu, bilemem. Eninde sonunda bu fiyat aralığında en F/P laptop bu ve sanırım bunu alacağım. Oyunlarda güzel sonuç vermedi diye 15k arttırıp 4060 alacak değilim. Daha iyisi varsa önerebilirsiniz.
fiyat artır demedim bütçe artır demedim sadece iyi araştır dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,055
Üyeler
161,387
Son üye
taylanny
Top Bottom