Girme?? Zorunda mısınİsmini saçma sapan bir şey gir
Tc olmaz addan belli olurTc'ni bilerek yanlış gir. Eğer öyle bir şey varsa. Fark ediyor mu orasını da çok bilmiyorum açıkçası.
bu mantıklı baya bence öbür türlü anlaşılırsın illakiKitapçığı yanlış işaretle bizdeki hoca bakmadan almış kız 2. olacakken sonuncu olmuştu
illaki sonucumu istemiyorum diyorsan okul kodunu salla yada okul numaranı yaz kurum kodunabi yerlerde qr kod var tam olarak emin değilim çalışıyormu ama o qr kodu karala iyice sonra iyice sil rengi falan atsın bazı yerlere hocaların fark edemeyeceği şekilde yıldız ünlem falan koy veya adını yanlış kodla hoca illaki bi yere gidicektir o sırada sınav kağıdını teslim edip dışarı çık tabi deneme kağıdını aralara sıkıştır senin olduğun anlaşılmasın yada adını kodlarken hatalı kodla yandaki yanlış kodlamalara bakarak ama bunu yapman çok saçma o zaman denemeye girme sonucunu istemiyorsan
Babana annene söylersin ben şuan hazır değilim düşük not alabilirim bunu benim başarım şeklinde algılamayın falan filan. Ne diyecekler, ne diyebilirler en fazla. Cidden çok saçma şeyler dönüyor forumda son zamanlar.iyice ilkokul müsamelesine döndü forum
dostum gelse nolcak eve gelmese ne olcak ailen bi şekilde öğrenmiycek mi sormuycaklar mı sınava girdin sonucu ne
neyden bu korku kötü sonuc bekliyorsan ailenle konus böyle böyle hazır değilim sözünü ver elimden geleni yapıcam diye çabanı göster hemen gayrimeşru ya gidiyor aklınız 12 yaşında veledin çevirdiği alavereyi anlayamıycak mı bu baban denen şahıs yapma böyle şeyler
yok kardeş yok iyice cocuk parkına döndü burası zaman geçirmiyorum eskisi kadar o kadar boşaldı ki içerik enes batur yt kanalının forumu sankiBabana annene söylersin ben şuan hazır değilim düşük not alabilirim bunu benim başarım şeklinde algılamayın falan filan. Ne diyecekler, ne diyebilirler en fazla. Cidden çok saçma şeyler dönüyor forumda son zamanlar.
kanka sana tavsiyem sadece elinden geleni yap çünki okul yapıyorsa her türlü tespit edilir hatta hatalı yaparsan sona kalır dahada detaylı öğrenirler hocalarda öğrenir daha kötü olur yani yapsan daha karlı çıkarsınsonucum gelmesın optıkte neyı yanlıs gırersem gelmez