Neler Yeni

yarın deneme olucaz ben sonucun gelmemesı ıcın optıkte nasıl bır hata yapmalıyım

Microsoft

80+ Bronze
<Alintiliyamadim>
He xd

Besim Tibuk

80+ Gold
Optiği çal.

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
İsmini saçma sapan bir şey gir

efay144

80+ Silver
Kitapçığı yanlış işaretle bizdeki hoca bakmadan almış kız 2. olacakken sonuncu olmuştu :D

Rulep

80+ Gold
optiğin sol kısmı siyah çizgiler oluyor orası zarar görürse okunmaz ayrıca yanlış kitapçığı işaretle

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
iyice ilkokul müsamelesine döndü forum
dostum gelse nolcak eve gelmese ne olcak ailen bi şekilde öğrenmiycek mi sormuycaklar mı sınava girdin sonucu ne
neyden bu korku kötü sonuc bekliyorsan ailenle konus böyle böyle hazır değilim sözünü ver elimden geleni yapıcam diye çabanı göster hemen gayrimeşru ya gidiyor aklınız 12 yaşında veledin çevirdiği alavereyi anlayamıycak mı bu baban denen şahıs yapma böyle şeyler

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
bi yerlerde qr kod var tam olarak emin değilim çalışıyormu ama o qr kodu karala iyice sonra iyice sil rengi falan atsın bazı yerlere hocaların fark edemeyeceği şekilde yıldız ünlem falan koy veya adını yanlış kodla hoca illaki bi yere gidicektir o sırada sınav kağıdını teslim edip dışarı çık tabi deneme kağıdını aralara sıkıştır senin olduğun anlaşılmasın yada adını kodlarken hatalı kodla yandaki yanlış kodlamalara bakarak ama bunu yapman çok saçma o zaman denemeye girme sonucunu istemiyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi yerlerde qr kod var tam olarak emin değilim çalışıyormu ama o qr kodu karala iyice sonra iyice sil rengi falan atsın bazı yerlere hocaların fark edemeyeceği şekilde yıldız ünlem falan koy veya adını yanlış kodla hoca illaki bi yere gidicektir o sırada sınav kağıdını teslim edip dışarı çık tabi deneme kağıdını aralara sıkıştır senin olduğun anlaşılmasın yada adını kodlarken hatalı kodla yandaki yanlış kodlamalara bakarak ama bunu yapman çok saçma o zaman denemeye girme sonucunu istemiyorsan
illaki sonucumu istemiyorum diyorsan okul kodunu salla yada okul numaranı yaz kurum koduna

MikoBura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
İbrahim Akın Lekesiz
iyice ilkokul müsamelesine döndü forum
dostum gelse nolcak eve gelmese ne olcak ailen bi şekilde öğrenmiycek mi sormuycaklar mı sınava girdin sonucu ne
neyden bu korku kötü sonuc bekliyorsan ailenle konus böyle böyle hazır değilim sözünü ver elimden geleni yapıcam diye çabanı göster hemen gayrimeşru ya gidiyor aklınız 12 yaşında veledin çevirdiği alavereyi anlayamıycak mı bu baban denen şahıs yapma böyle şeyler
Babana annene söylersin ben şuan hazır değilim düşük not alabilirim bunu benim başarım şeklinde algılamayın falan filan. Ne diyecekler, ne diyebilirler en fazla. Cidden çok saçma şeyler dönüyor forumda son zamanlar.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Babana annene söylersin ben şuan hazır değilim düşük not alabilirim bunu benim başarım şeklinde algılamayın falan filan. Ne diyecekler, ne diyebilirler en fazla. Cidden çok saçma şeyler dönüyor forumda son zamanlar.
yok kardeş yok iyice cocuk parkına döndü burası zaman geçirmiyorum eskisi kadar o kadar boşaldı ki içerik enes batur yt kanalının forumu sanki

eski teknik faydalı içerik sayısı % 5 in altında gerisi
- al satcılar
- boş cocuk muhabbetleri
- troller
-abdullah abi sistem yok mu + sistem önerisi
yapacak bir şey yok kalite düşse de forum aktif izlenmeler iyi sıkıntı yok yani azınlığız burada bu isteniyor demek ki

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sonucum gelmesın optıkte neyı yanlıs gırersem gelmez
kanka sana tavsiyem sadece elinden geleni yap çünki okul yapıyorsa her türlü tespit edilir hatta hatalı yaparsan sona kalır dahada detaylı öğrenirler hocalarda öğrenir daha kötü olur yani yapsan daha karlı çıkarsın :D

Top Bottom