Neler Yeni

yarın deneme olucaz ben sonucun gelmemesı ıcın optıkte nasıl bır hata yapmalıyım

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
risk-budur.jpg

böyle yap

efay144

80+ Silver
yok kardeş yok iyice cocuk parkına döndü burası zaman geçirmiyorum eskisi kadar o kadar boşaldı ki içerik enes batur yt kanalının forumu sanki

eski teknik faydalı içerik sayısı % 5 in altında gerisi
- al satcılar
- boş cocuk muhabbetleri
- troller
-abdullah abi sistem yok mu + sistem önerisi
yapacak bir şey yok kalite düşse de forum aktif izlenmeler iyi sıkıntı yok yani azınlığız burada bu isteniyor demek ki
Birde kız konuları çok açılmaya başladı. Geleli 1 seneyi geçti önceden tam tamına teknoloji forumuydu ve baya bilgili insanlar vardı şimdi teknoloji yerine genel forum olmuş. Böyle genel forum daha iyi ama açılan konular yapılan yanıtlar çok saçma buda forumun kalitesini düşürüyor.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Birde kız konuları çok açılmaya başladı. Geleli 1 seneyi geçti önceden tam tamına teknoloji forumuydu ve baya bilgili insanlar vardı şimdi teknoloji yerine genel forum olmuş. Böyle genel forum daha iyi ama açılan konular yapılan yanıtlar çok saçma buda forumun kalitesini düşürüyor.
max lise muhabbetleri işte dediğim gibi dostum kitle bu zaten kendi şahsım adıma konuşayım 95 +5 - 5 yaş arası arkadaşlarım arasında bu işlere meraklı insan sayısı % 1 yada 5 arası değişiyor ama mevzu 2000 i aşmaya başlayınca teknolojiyle iç içe doğup büyümüş ilgi alanı olarak belirleyen kişi yüzdesi giderek artıyor öyle şuan onlara ait bir mecra aslında burası bizim neslin oluşturduğu toplandığı forumlar donanım haber forum tr sdn gibi daha köklü yerler aslında bizim nesil oluşturdu oraları bu forumu oluşturan kitle onlar aslında ama bu demek değil ki istedikleri gibi saçmalayabilecekler ben biraz yöneticilere bağlıyorum bu işi konu dışı başlıkları ana ekranda topic olarak cıkmasını engelleyip yanlış açılan konuları taşıma işleriyle tam zamanlı ilgilenebilmeleri gerekir yöneticiler de bu kesimin içinden seçiliyor bildiğim kadarı ile profesyonel moderatörler ile bu başarı sağlanabilir uzun lafın kısası oluşumun kaynağı bu kitle bu arkadaşlar için kuruldu en başında bu forum kitle hep onlardı temel bilgilendirmeler yapılırken bilir kişiler ön planda idi artık forum onların bize de istediğimiz bilgiyi cımbızla çekip almak geri kalanını görmezden gelmek düşüyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
optiğin sol kısmı siyah çizgiler oluyor orası zarar görürse okunmaz ayrıca yanlış kitapçığı işaretle
⬆︎⬆︎⬆︎

Ama hoca optiğini inceleyecektir, görür yani ne yaptığını.

Sonra sınıf okul yanlış işaretlense de sonuç okula ulaşıyor.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Optiklerde en sağ ve en sol kısımlarında siyah çizgiler olur alt alta 40 50 60 adet degısıyor optiğe göre olara işaretleme yaparsan okunmasının imkanı yoktur. Ama öğretmen senın kagıdını başka optiğe işaretleme yaparsa okunur.

Top Bottom