Yarın direksiyon sınavım var

Arabaya bin kemerini tak aynalarını kontrol et hazır olduğunu hissettiğinde el frenini indir sol sinyali çak devam et sinyaller aklında bulunsun parkları yaparsan gerisi kolay

Hata yapabilirsin sakinliğini koru parkurun ilk dakikalarında ışıklarda boşa alırken stop ettirmiştim kalan süre boyunca hatasız tamamladım

Ayağını fazla sıkmayan Spor ayakkabı giy, heyecan yapma, Hoca seni konuşturmaya çalışır fazla konuşma, konuşurken arkanı dönme, Direksiyonu çift elle tut, dönüşlerde sinyal ver, ışıklara dikkat et, eğer manuel kullanacaksan ayağını debriyajda fazla tutma, aynaları lastikleri kontrol et, Sağa sola yanaşırken aynalarını aşağı yöne indir. Geri yanaşırken Arka kelebek camından yararlan, sınavdan önce tuvalete git, Aklıma şuan gelenler bunlar.

Arabaya bin kemerini tak aynalarını kontrol et hazır olduğunu hissettiğinde el frenini indir sol sinyali çak devam et sinyaller aklında bulunsun parkları yaparsan gerisi kolay
Paralel parktan korkuyorum hocam ya
Post automatically merged:

Şuana kadar hiç bir derste hata yapmadım ama korkuyor yine de insan

Her direksiyonu oynattiginda sinyal at fazla sinyalin zararı yok maksat unutma

Park ederken tereddütte kalıyorsan manevra hakkını kullan. Carpmam diye düşünme hiç riske atma ne kadar manevra hakkın varsa kullan rahat rahat.

Benim de haftaya pazar direksiyon sınavım var sıkı çalışıyorum sinyalleri aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum
6. dersime girdim, su an paralel parkta çizgiyi buluyorum yanasıyorum ama arabanın on tekerini ayarlayamıyorum bundan dolayı korkuyorum biraz.
L park ise bence basit ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,107
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri