YARIN NE CEZA ALIRIM

biryus

80+
Reaksiyon skoru
0
Bugün son 2 ders bitmek üzere 20 dakika falan kaldı kapının önünde kalabalık şekilde bekliyoruz servislerin girmesi icin acildigi an 2 kisi kosarak kactik bundan once bu sene sigaradan yakalandim sadece bisey imzallatilar ordada bir daha yapmiyicagim gibi birsey yaziyordu yarin cagiricaklar ne ceza verirler ustune birde tam gun yok yazildim

Bugün son 2 ders bitmek üzere 20 dakika falan kaldı kapının önünde kalabalık şekilde bekliyoruz servislerin girmesi icin acildigi an 2 kisi kosarak kactik bundan once bu sene sigaradan yakalandim sadece bisey imzallatilar ordada bir daha yapmiyicagim gibi birsey yaziyordu yarin cagiricaklar ne ceza verirler ustune birde tam gun yok yazildim
hiç bişey olmaz nolcak unuturlar bende son ders boş olduğu zaman servislerin girdiği kapıdan cıkıyorum 30 dk erken çıkmış oluyorum

Bir şey çıkmaz. Bana kalsa uzaklaştırma almalısın :D

katılıyorum hiç bir şey olmaz, okulların kapanmasına az bir zaman kaldı zaten şu saatten sonra ne idareciler seni bu duruma sokmak ister nede uğraşmak isterler. odasına çağırıp 1 2 azarlarlar sizi o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey çıkmaz. Bana kalsa uzaklaştırma almalısın :D
uzaklaştırma biraz fazla olur ama dediğin gibi bir şey olmaz ve bir ceza almanız lazım. yaptığınız hem hocaya hem sınıftakılere büyük saygısızlık

katılıyorum hiç bir şey olmaz, okulların kapanmasına az bir zaman kaldı zaten şu saatten sonra ne idareciler seni bu duruma sokmak ister nede uğraşmak isterler. odasına çağırıp 1 2 azarlarlar sizi o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzaklaştırma biraz fazla olur ama dediğin gibi bir şey olmaz ve bir ceza almanız lazım. yaptığınız hem hocaya hem sınıftakılere büyük saygısızlık
Alsın alsın , pişman olacağı şeyi yapmamayı öğrenir :D

Birsey olmaz ama sigara ayarında bir hata yaparsan okuldan bile atarlar lisedeysen. Okuldan atılmak demek eğitim hakkını kaybetmek demek ondan sonra devlet okuluna yazilamiyon diye biliyorum özel okula falan yazilabilirsin ancak birde açıktan okuyabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,863
Üyeler
174,933
Son üye
MCPgaming
Geri