Neler Yeni

Yasa öncesi kargolar bilerek gümrüklerde bekletildi!!

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
1 haftadır, 20 gündür gümrükte bekleyen kargolarım vardı, bilerek geçirmeyip beklettiler veya yoğunluk bahanesini bir çok insana sundular. Şimdi de pürüz çıkarıyorlar yasadan önce alınmış kargolarda herkesin bilgisi olsun.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
benimki temudan degil suan pttde gözüküyor bugün girdi eğer bırakırlarsa gümrükte dava açacagım ptt ile konusma kayıtları var
hakkımı savunucam sonuna kadar sacmalıga bak 31 temmuzda siparis verdim ve yasa ile bir bilgim yok yani
Evet temu bana ekstra ücret ödemeyeceksiniz vs dedi ama bakalım. Yoğunluktan diyorlar şimdilik. Nasıl bi yoğunluksa ayın 2 sinde ortada yasa bile yoktu. Hala bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon siparişim geçti benim gümrükten çok beklemedi.
Genelde Temu ile çalışan şirketlerde var bu yoğunluk. Ya devlet kasti olarak yapıyor ya da harbi yoğun diycem ama benim kargo ayın 2 sinde gümrüğe girdi o zaman yasa söylenmemişti bile.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Evet temu bana ekstra ücret ödemeyeceksiniz vs dedi ama bakalım. Yoğunluktan diyorlar şimdilik. Nasıl bi yoğunluksa ayın 2 sinde ortada yasa bile yoktu. Hala bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde Temu ile çalışan şirketlerde var bu yoğunluk. Ya devlet kasti olarak yapıyor ya da harbi yoğun diycem ama benim kargo ayın 2 sinde gümrüğe girdi o zaman yasa söylenmemişti bile.
Temu'nun gümrüklemesiyle alakalıdır. Hepsi benzer adreslerden gelince ekstra yoğunluk yaratıyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,260
Üyeler
161,259
Son üye
rahmandogan
Top Bottom